Swinger-Ole får ærespris: "Det er da sejt gået"
Ole og Gitte var et smut i hovedstaden, hvor han fik en flot pris. Foto: Scanpix
Den kendte landmand med swinger-hobbyen er glad for den særpris, han i går fik til årets Reality Award.

Han var betydeligt ældre end de andre festdeltagere. Og han mødte op i en noget mere afdæmpet påklædning end de øvrige gæster, som på den røde løber viste masser af bar hud.

Men den 53-årige Ole Andersen fra Kolding blev alligevel lidt kongen af det hele, da der i går var Reality Award i Cirkusbygningen i København. Det er et årligt tilbagevendende show, hvor de danske reality-personligheder fester igennem og hylder de vindere, som en jury udpeger ud fra deres indsats i årets løb.

Den økologiske bonde, der i efteråret medvirkede i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2, vandt en helt særlig pris, nemlig juryens særpris. Og det kom bag på ham, siger han i dag til TV2.dk:

- Jeg havde da ikke lige regnet med den pris. Jeg tænkte nok mere, at jeg ville få noget for den bemærkning, jeg fyrede af i programmet om det der swingerhalløjsa. Altså at swingere var gladere end gennemsnittet, siger Ole til TV 2.

Som den beskedne landmand ser på det, var det hele programmet, der vandt.

- Det var da sejt gået, når man nu var oppe i mod de rigtige reality-stjerner. Vi følte os nok lidt mere som amatører, siger den seksuelt frigjorte landmand.

Efter awardshowet var Ole sammen med kæresten Gitte et smut videre i byen sammen med resten af holdet bag 'Landmand søger kærlighed'-holdet. Som bekendt forelskede Ole og Gitte sig i hinanden under optagelserne af det populære dating-program.