Landmands-Ole og nedringet Nikita Klæstrup til fest sammen
Ole og Gitte fra 'Landmand søger kærlighed' gik mandag til fest med blandt andre Nikita Klæstrup. Foto: Claus Bech/Scanpix
Den økologiske landmand til realityparty i København.

Den økologiske landmand Ole, som hele Danmark lærte at kende gennem TV 2's 'Landmand søger kærlighed' lod for en aften gården og kvæget passe sig selv til fordel for en fest med landets vildeste reality-personligheder.

Ole har vakt en del opsigt, fordi han har et ganske frisindet syn på sex og på tv åbent har talt om sin glæde ved at gå i swingerklub. Et livsstil, han dog har lagt på hylden, siden han via dating-programmet mødte sin Gitte, som nu er flyttet ind hos ham, og som han naturligvis også havde med til prisuddelingen Reality Awards i Cirkusbygningen i København.

Ole er selv nomineret under kategorien 'Årets citat' - det er han for at have sagt:

”Jeg ville aflive nogle af alle de fordomme. Jeg møder kun glade mennesker i swingerklubben. Ja, jeg vil nærmest sige, at de er gladere end gennemsnittet.”

Ole og Gitte ser stadigvæk drønforelskede ud. Foto: Claus Bech/Scanpix

Også en anden personlighed dukkede op til prisshowet, nemlig den unge Nikita Klæstrup, der er politiker (LA), model og blogger - og desuden kendt som en kvinde, der sparer på tekstilerne.

Trods januarkulden var hun også i aften ret så afklædt.

Nikita Klæstrup blev sidste år den mest Googlede dansker. Kan det mon have noget med hendes valg af kjoler at gøre? Foto: Claus Bech/Scanpix

Modellen Oliver Bjerrehuus festede også med. Foto: Claus Bech/Scanpix 

Den unge dame her formåede da at vække opsigt med sit ... kreative kostume. Foto: Claus Bech/Scanpix