Sådan tjener Mascha Vangs 3-årige datter penge
Mascha Vang til karneval med sin datter, da hun endnu var helt lille.  FOTO: Scanpix
Bloggeren Mascha Vang har sat gang i en givtig forretning for sin datter Hollie Nolia, som selv får lov til at bestemme, hvad pengene skal bruges til.

Mascha Vang er kendt som en af landets mest populære bloggere, og nu overfører hun den popularitet til sin 3-årige datter Hollie Nolia.

Hun har nemlig oprettet et børnetøjsmærke under datterens navn "Hollie Nolia". Det ny projekt er netop blevet afsløret ved børnetøjsmessen i Forum i forbindelse med den københavnske modeuge.

Der er tale om tøj med masser af farver og sjove motiver. Det er lavet helt i datterens ånd og med hendes hjælp, fortæller bloggeren til HER&NU:

- Hollies glade barnesind er forsøgt at transformeret over i tøjet med yndlingsfarver, bamser, figurer, balloner og glimmer. Det er sjovt og ligetil tøj og hun har prøvet forskellige stilarter, hvor jeg har kigget efter, hvad hun har det bedst med at lege i, siger Mascha Vang om tøjet, hvis design er udført af producenten "Hust & Claire".

Pengene ryger på bankkontoen

Den 36-årige Mascha Vang fortæller desuden at de penge, som kommer ind på salget af tøjet, går til datteren. De ryger ind på hendes børneopsparing.

- Hollie synes det er sjovt. Hun fik børnechampagne ved ankomsten til messen, og sagde, at hun var klar til at gå på arbejde. Så nu kan hun snart gå hen i legetøjsbutikken og købe lige, hvad hun vil for de penge, hun har tjent, siger Mascha Vang.

Det er altså stadig sjovt og spændende for den lille guldklump at være forretnings(pige) præcis som sin mor.