Prins Henrik mister Annette Heicks mand

Regentparret må på jagt efter en anden kok.
Annette Heick og hendes mand Jesper Vollmer står sammen bag Rå.dk.
Annette Heick og hendes mand Jesper Vollmer står sammen bag Rå.dk. Foto: SCANPIX arkiv

Den meget mad-interesserede prins Henrik og hans hustru dronning Margrethe må på jagt efter en ny mand eller kvinde, som skal fyre op under de royale kødgryder.

Deres nuværende køkkenchef Jesper Vollmer - og ja, han er gift med entertaineren Annette Heick - springer ud som selvstændig sammen med sin hustru. Det skriver BT i dag.

I 10 år har Jesper Vollmer været boss i det kongelige køkken. Men for præcis et år siden brækkede Jesper Vollmer nakken under en familieferie i Thailand, og det sætter nu en endegyldig stopper for den royale karriere.

- Jeg kan ikke længere bestride den stilling fysisk med 12 timers arbejdsdage, hvor jeg laver mad til hele huset. Ting tager længere tid for mig i dag, for jeg er hæmmet og er nødt til at sidde ned, fortæller Jesper Vollmer til BT.

Det er for hårdt 

Efter ulykken, hvor han ikke mistede sin førlighed, fordi nerverne var og er intakte, har Annette Heicks mand nu erkendt, at selv om han gerne ville, er jobbet blevet for fysisk krævende.

- Jeg magter ikke den fysiske udfoldelse længere, der i jobbet. Og i den erkendelse har vi skabt et nyt fundament, som hedder Rå.dk, hvor jeg skal lave mad for firmaer og lignende i et helt nybygget hus i Allinge på Bornholm, fortæller Jesper Vollmer til BT.

Ny hjemmeside

Rå.dk er allerede aktiv som hjemmeside på nettet - klik her. På siden kan man læse artikler om mad, opskrifter med mere. Senere på året vil man via siden kunne købe køkkengrej, designet af Jesper Vollmer.

Ifølge BT har Henrik og Margrethe hjulpet og støttet Jesper Vollmer loyalt i den langvarige genoptræningsfase. Men da han i efteråret vendte tilbage til sit job, måtte han hurtigt erkende, at det bare ikke gik længere. Det var ganske enkelt for hårdt med 12 timers arbejdsdage, hvor han var i fuld gang ved komfuret.
Han arbejder på nedsat tid frem til 1. juli. Derefter må regentparret på jagt efter en ny køkkenchef.
Prins Henrik ses her med Jesper Vollmer ved sin side i anledning af lanceringen af en kogebog. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.