Se prins Henrik på ferie i Egypten

Ferie-billeder viser blandt andet den pensionerede prins Henrik cykle rundt på seightseeing.
Nye billeder fra sydens sol viser, at prins Henrik nyder livet som pensionist.
Nye billeder fra sydens sol viser, at prins Henrik nyder livet som pensionist. Foto: Scanpix/arkiv

Siden 31. januar, hvor den 81-årige prins Henrik via hustruens nytårstale bebudede, at han agtede at ”drosle ned”, er der blevet tid til at rejse og besøge venner.

Eneste arbejdsopgave var midt i januar, da prins Henrik var vært for den royale jagt i Gribskov i Nordsjælland. I den forbindelse udtalte han:

- Jeg nyder min pensionisttilværelse, sagde prins Henrik, der få dage forinden blandt andet havde brugt sin fritid på en kunstrejse til Napoli.

Og nye billeder fra sydens sol viser, at prins Henrik nu knap en måned senere stadig nyder livet som pensionist.

Ekstra Bladet kan fortælle, at prins Henrik denne gang er i Egypten for at besøge sin gode ven, dansk-egypteren Enan Galaly, der ejer hoteller i både Danmark og Egypten.

- Han kommer tit ned og besøger mig, og vi har rejst i store del af verden. Det er altid dejligt at se ham, fortæller Enan Galaly til Ekstra Bladet.

Til avisen fortæller vennen, at Henriks tur var privat, og at de sammen skulle igennem et tætpakket program med flere kulturoplevelser.

Ekstra Bladet kan i den forbindelse blandt andet vise billeder af venneparret på cykeltur i den historiske by Alexandria.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.