Pilou Asbæk: Rolle i hitserie koster derhjemme

Den populære skuespiller skal være med i den nye sæson af Game of Thrones, og han er utrolig stolt, men er samtidig nødt til at erkende, at han dermed også siger farvel til visse ting på hjemmefronten.
Pilou Asbæk skal ikke længere se yndlings-serie om mandagen. 
Pilou Asbæk skal ikke længere se yndlings-serie om mandagen.  FOTO: Scanpix

Pilou Asbæk har længe været en af Danmarks mest elskede skuepillere med store roller i mange film og serier, og nu er han for alvor i gang med at indtage udlandet.

Han har været så heldig at gafle en rolle i den sjette sæson af Game of Thrones, hvor også andre kendte danskere tidligere har optrådt. 

Nicolaj Coster-Waldau står for den største succes, for han medvirker i en af de store hovedroller, men også Dar Salim og Birgitte Hjort-Sørensen har tidligere været med, og nu er turen altså kommet til Pilou Asbæk.

Men rollen betyder desværre et farvel til et særligt ritual mellem Pilou og Anna Bro, som han har været sammen med i en årrække, skriver HER&NU

- Det var virkelig sjovt at være en del af en serie, som jeg har været fan af i fem år. Jeg har set det hver eneste mandag med min kone. Det var ligesom et ritual – hver mandag ville vi se 'Game of Thrones' på HBO Nordic sammen, siger Pilou Asbæk til Digital Spy.

Kan ikke se sig selv i serien

Pilou Asbæk og dramatikeren Anna Bro er altså kæmpe fans af den serie, som skuespilleren nu selv skal optræde i.

Han skal spille kaptajnen Euron Greyjoy, som holder til på skibet "The Silence", og når først det er optaget og skal vises på tv, så er det slut med seriehygge i Asbæks hjem om mandagen:

-
Jeg kommer ikke til at se det (den nye sæson), siger han og fortsætter:

-  For mig er det stadig magisk, forstår du? Det bliver for virkeligt, når du ser dig selv på skærmen.

Pilou Asbæk vil altså ikke se sig selv på tv og ødelægge magien ved den serie, han holder så meget af. Men mon ikke det er en okay erstatning, han får, når han til gengæld får lov til at optræde i den.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.