Nem revanche til danske VM-bronzevindere
Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen har spillet sig i finalen ved Copenhagen Masters. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO
Badmintonspillerne Christinna Pedersen og Joachim Fischer spillede sig let i finalen ved Copenhagen Masters.

Mixeddoublen Christinna Pedersen og Joachim Fischer led et af årets bitreste nederlag, da de i efterårets Denmark Open allerede røg ud i kvartfinalen mod det indonesiske par Riky Widianto/Puspita Richi Dili.

Derfor fik det danske par kærkommen revanche i lørdagens Copenhagen Masters-semifinale, hvor indoneserne blev slået 21-12, 21-16 i en kamp, hvor danskerne konstant pressede modstanderne i defensiven.

- De kom med en lidt anden indstilling end sidst, hvor de spillede meget bedre.

- Selv om vi måske heller ikke leverede vores livs kamp denne gang, så var de langt fra deres topniveau, siger Joachim Fischer efter kampen og lyder lidt ærgerlig over, at revanchematchen fusede ud i ingenting.

Det samme gør Christinna Pedersen.

- Vores oplæg gik ud på at fortsætte med det hurtige spil fra Super Serie-finalerne i Dubai, men det gik hurtigt op for os, at de ikke havde meget at komme med.

- Så besluttede vi bare at prøve at køre dem over, og det lykkedes vi nogenlunde med, siger hun.

I søndagens finale venter et rent danskeropgør mod det til lejligheden sammensatte par Carsten Mogensen/Kamilla Rytter Juhl.

Og VM-bronzevinderne forventer en svær kamp mod landsholdskollegerne, selv om de ikke spiller sammen til daglig.

- Når man sætter to af verdens bedste sammen, så skal der også komme et stærkt par ud af det. Vi plejer også at have svært ved at slå dem til træning, når vi spiller for sjov.

- De har alt at vinde i en kamp, hvor favoritværdigheden ligger på os, siger Christinna Pedersen.

En skade har forhindret Kamilla Rytter Juhls normale doublemakker Mads Pieler Kolding i at spille, og så sagde Carsten Mogensen, der normalt kun spiller herredouble, ja til at være vikar i den traditionsrige juleturnering på Frederiksberg.

/ritzau/