Stjerne tilbage i Vild med dans
I 2018 dansede Mads Vad med skuespiller Molly Egelind i "Vild med dans". Parret nåede hele vejen til finalen, men blev slået af skuespiller Simon Stenspil og hans partner, Asta Bjórk Ivarsdottir. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Mads Vad gør et kort comeback, når programmet afholder deres "Knæk Cancer"-show.

Mads Vad er sammen med Mie Moltke den professionelle danser, som har deltaget i flest sæsoner af TV2's "Vild med dans".

Men da han i maj blev far for første gang til sønnen Xander, valgte han at sidde over i efterårets sæson af det populære underholdningsprogram.

Og så alligevel ikke helt.

Seerne får nemlig et gensyn med 34-årige Mads Vad, når han fredag den 25. oktober vender tilbage for en enkelt aften for at medvirke i det store Knæk Cancer-show, som "Vild med dans" afholder hvert år for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det afslører TV2.

Vundet to gange

I showet skal Mads Vad på dansegulvet, hvor han sammen med de to professionelle dansere Katrine Bonde og Marc Christensen skal danse med tre helt almindelige danskere, som hver især har været ramt af kræft.

Marc Christensen har deltaget i efterårets sæson af "Vild med dans", hvor han sammen med sangerinden Anne Dorte Michelsen blev stemt ud som det første par.

Katrine Bonde har tidligere deltaget i "Vild med dans" i fem sæsoner, hvor hun blandt andre har danset med politiker Kristian Jensen, skuespiller Claes Bang og senest komiker Thomas Wivel i 2014.

Mads Vad har vundet "Vild med dans" to gange.

Første gang var i 2010 med tv-værten Cecilie Hother og anden gang var i 2013 med bordtennisspilleren Mie Skov.

/ritzau/

Af Kristine Dam Johansen, Ritzau FOKUS
via Listen To News