Kronprinsen mødte gammel flirt i Japan

En gammel flirt fra Århus-dagene gnubbede sig op af kronprins Frederik under besøget i det atomkatastrofe-ramte land.
Kronprins Frederik er en populær herre, der i Århus-dagene charmerede en flok unge damer på dansegulvet.
Kronprins Frederik er en populær herre, der i Århus-dagene charmerede en flok unge damer på dansegulvet. Foto: Polfoto/JOACHIM ADRIAN / POLFOTO

Efter flere dage med alvorlige besøg i Japan, hvor kronprins Frederik mødte ofre for jordskælvs- og tusnami-katastrofen, kom der onsdag igen smil på de royale læber.

Under afskedsreceptionen på den japanske ambassade kom en 37-årige dansk kvinde nemlig op til kronprinsen. Det skriver B.T.

"Jeg bliver nødt til at fortælle dig en sjov historie. Vi har mødt hinanden før. Det er mange år siden, da vi begge var unge og boede i Århus," forklarede Ulla Kofoed til den meget forbløffede kronprins.

Ulla Kofoed, der i dag er designer og bor i Tokyo med sin mand, forklarede, at hun dengang sammen med et par veninder flirtede med nogle mænd på diskotek, som de fandt ud af var kronprinsens livvagter.

"Du stod ude på dansegulvet, og vi skyndte os alle sammen derud og dansede skiftevis lidt ind i dig," kom det grinende fra den kønne designeren, imens hun demonstrerede over for den kongelige flirt, hvordan hun havde gnubbet sig op af ham.

Det fik også et - om end noget akavet - smil hos Frederik, som fremstammede "sjovt, sjovt", hvorefter det blev næste gæst i køens tur til at trykke hænder med den royale gæst.

Kilde: B.T.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.