Jarlovs kæreste: Jeg vil ikke have en dansk hushjælp
Mascha Vang ville ønske, at hendes nye hjem på Dragør var det perfekte, fine hus på den hyggelige villavej. Foto: Scanpix
Rasmus Jarlovs kæreste, Mascha Vang, ønsker en hushjælp, der ikke forstår, hvad hun siger.

Super-bloggeren, forretningskvinden og politikeren Rasmus Jarlovs kæreste, Mascha Vang, har travlt. Hun har faktisk så travlt, at der skal en hushjælp til for at få hverdagen til at hænge sammen.

Så mens Mascha Vang gør det, hun er god til, har hun gennem årene haft professionel hjælp til rengøring og andre huslige gøremål.

Men nu skal der en regulær hushjælp til, og det det skal ikke være hvem som helst, skriver hun på sin blog.

- Som en lidt speciel ting ønsker jeg, at den, der kommer i mit hjem, ikke taler dansk. Det skal helst være en, der ikke kender til mig, kan læse mine ting, der ligger fremme, eller forstår hvad jeg siger, da det ville være for anstrengende for mig at tage hensyn til i eget hjem – jeg arbejder jo en del hjemmefra, skriver hun på bloggen.

Hun erkender, at hun er et rodehoved. Og det er ikke blevet bedre siden hun og datteren Hollie Nolia er flyttet i hus i Dragør.

- Jeg ville ønske, jeg kunne stå udenfor mit perfekte og fine træhus på den hyggelige villavej, med smukke blomster der slynger sig om huset, nyslået græs og nymalet hvidt stakit. Jeg vil så gerne, virkelighedens "Desperate Housewives" udspillede sig her i mit område og liv, men det eneste, der egentlig passer på mig, er desværre nok ordet DESPERAT, skriver hun.

I forbindelse med adresseskiftet til Dragør og flere kvadratmeter har Mascha Vang skåret en ugentlig rengøringshjælp ned til hver 14. dag eller én gang om måneden. Og det er også lykkedes hende at finde en hushjælp, der lever op til kravet, skriver hun.