Hun skal spille Lis Sørensen i musical
Mathilde Norholt skal endnu en gang spille med i en musical. Steen Evald/Free
Mathilde Norholt har landet rollen som Lis Sørensen i musicalen om Sanne Salomonsen.

Når musicalen om Sanne Salomonsen til september får premiere, bliver det med et kendt ansigt på scenen i rollen som musikeren Lis Sørensen.

Hun skal nemlig portrætteres af skuespillerinden Mathilde Norholt.

Det oplyser Langkjær Entertainment i en pressemeddelelse.

Lis Sørensen var i sin tid en del af det ikoniske Anne Linnet Band, og derfor spiller hun en ikke uvæsentlig rolle i musicalen.

- Lis Sørensen og Sanne Salomonsen har krydset hinandens veje utallige gange – også før de fandt sammen i det folkeelskede Anne Linnet Band. De to rockmamas har medvirket på hinandens soloplader og har samarbejdet om flere af deres allerstørste hits.

- Der er derfor meget på spil i rollen som Lis, og Mathilde Norholt er med sine mørke krøller og charmerende attitude et godt match, lyder det i pressemeddelelsen.

Mathilde Norholt har tidligere spillet med i musicalen "Dirty Dancing".

I marts blev det offentliggjort, at rollen som Sanne Salomonsen skal spilles af Andrea Heick Gadeberg, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og sangerinden Gry Trampedach.

"Sanne - The Musical" får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 19. september 2019 og skal derefter på turné landet rundt til Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Aarhus.

/ritzau/

Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus
via Listen To News