Hans Pilgaard styrtet på cykel: Har brækket armen
Hans Pilgaard har i aftenens udgave af "Hos Hans" besøg af skuespiller Peter Frödin (billedet), livsstilsekspert Christine Feldthaus, Mia Lyhne og Niclas Bendixen. Foto: TV 2
Hans Pilgaard tager det med et smil efter han styrtede på cykel og brækkede armen: "Knogler heler. Det går over", skriver han på Instagram.

Forårets komme var ikke nådigt ved den populære tv-vært Hans Pilgaard. Han måtte en tur i jorden - og derefter en tur på hospitalet.

Det skriver Se og Hør.

På Hans Pilgaards profil på Instagram skriver han, at han styrtede på sin cykel og brækkede armen: "Men det er forår. Knogler heler. Det går over".

På billedet kan man se, at han tager uheldet med et let smil, og han tilføjer, at han "... overvejer en vens råd om en 'heldragts-airbag', og at hans valgsprog fortsat er "de får os ikke!".

Hans Pilgaard er med egen ord "ridset, bulet, smadret. Men i dén grad i live!", så der er intet der tyder på, at uheldet vil gå ud udover produktionen af hans nye talkshow "Hos Hans".

"Hos Hans" gik i luften første gang 26. marts på TV 2 Charlie, og er opfyldelsen af en tv-drøm for den 54-årige tv-vært.