Gitte Nielsen: Sylvester Stallone var en fejl
Ægteskabet med Sylvester Stallone var en stor fejl, og ødelagde min karriere i Hollywood. Det fortæller Gitte Nielsen  til Oprah Winfrey.
(Foto: )
Ægteskabet med Sylvester Stallone var en stor fejl, og ødelagde min karriere i Hollywood. Det fortæller Gitte Nielsen til Oprah Winfrey.

Danske Gitte Nielsen blev verdensberømt, da hun giftede sig med superstjernen Sylvester Stallone i 1985.

Men Gitte Nielsen måtte se sig udråbt til en gold-digger, og én der kun giftede sig med Stallone for at fremme sin egen karriere.

I et nyt interview med Oprah Winfrey i programserien ’Oprah: Where Are they Now’, fortæller Nielsen, at den opfattelse ikke kunne være mere forkert.

Gitte Nielsen: Hvad så han dog i mig. Læs hvem hun taler om på billedbladet.dk

- Den største misforståelse var, at jeg giftede mig med Sylvester for pengenes skyld. Hvad folk ikke vidste var, at han tiggede mig om at gifte mig med ham. Han tiggede mig, fastslår den i dag 51-årige Gitte Nielsen.

Brigitte Nielsen, som der står på dåbsattesten, var kun 22 år, da hun giftede sig med den 17 år ældre superstjerne Sylvester Stallone i 1985. Nielsen arbejdede som model og havde haft mindre filmroller i USA, da hun mødte Stallone. Stallone blev så betaget af den tårnhøje danske kvinde, at han skilte sig fra sin første kone.

-              Jeg kan huske, jeg tænkte – det er for tidligt, det er ikke det rigtige, da vi blev gift. Men alle sagde,  ’hvem vil ikke gifte sig med Rocky’, fortæller Gitte Nielsen.

Gitte Nielsen om Stallones afdøde søn: Han var genert. Læs mere på billedbladet.dk

Stallone og Nielsen blev skilt efter 19 måneder, og i dag siger 51-årige Gitte Nielsen, at deres ægteskab var en fejl.

-              Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, skulle jeg ikke have giftet mig med ham, og han skulle ikke have giftet sig med mig. Jeg skal ikke sidde og lyde som en engel, jeg var sikkert også forfærdelig indimellem, men det var ikke det rigtige for mig – og skilsmissen blev meget grim, siger Nielsen.

Stallone kostede mig karrieren

Gitte Nielsen mener i dag at ægteskabet, såvel som skilsmissen fra Stallone, kostede hende karrieren i Hollywood.

-              Da jeg gik fra Sylvester, lukkede alle døre sig for mig. Jeg blev nærmest blacklisted, forklarer Gitte Nielsen.

Gitte Nielsen arbejdede herefter primært i Europa, hvor hun blandt andet lavede tv og musik.

-              Jeg taler dansk, engelsk, tysk og italiensk. Heldigvis, for det betød, at jeg hele tiden kunne arbejde, og det var det, der hjalp mig med at overleve, siger Gitte Nielsen.

Gitte Nielsen har været gift fem gange blandt andet med danske Kasper Winding, som hun har sin ældste søn Julian med. Gitte Nielsen er i alt mor til fire drenge, og er i dag gift med den 15 år yngre italiener Mattia Dessi. Gitte Nielsen fordeler i dag sin tid mellem Italien og USA, og hun er stadig aktiv inden for showbusiness.

Af Cecilie Monggaard Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

via Listen To News