Forsvundet dement fundet i nat i forladt bygning

Den 72-årige Gerda Lisbeth Mølvig fra Ringsted er kommet hjem igen.
Gerda Lisbeth Mølvig.  Hun er svært dement. Hun gik fra sin bopæl i Ringsted søndag ved 11-tiden og blev først fundet mange timer senere.
Gerda Lisbeth Mølvig. Hun er svært dement. Hun gik fra sin bopæl i Ringsted søndag ved 11-tiden og blev først fundet mange timer senere. Midt- og Vestsjællands Politi

En lokal politimand var blandt de frivillige, der søndag aften gik ud for at lede efter en 72-årig stærkt dement kvinde, som Midt- og Vestsjællands Politi havde efterlyst.

Den 72-årige Gerda Lisbeth Mølvig var gået fra sin bopæl i Ringsted søndag ved 11-tiden, og der blev dagen igennem ledt ihærdigt efter hende i lokalområdet.

Betjenten, der hjalp med at søge efter Gerda, henledte politipatruljernes opmærksomhed på en forladt bygning på Ærtekildevej i Ringsted. Og her blev hun kort efter fundet af en hundepatrulje.

Ifølge en pressemeddelelse, som Midt- og Vestsjællands Politi sendte ud i nat, var den demente kvinde i god behold og uskadt, og hun blev straks kørt hjem til plejecentret, hvor hun bor.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.