Kvinde sexkrænket i bus: Kan du hjælpe politiet?
Østjyllands Politi beder om borgernes hjælp i sag om grov blufærdighedskrænkelse. Holger Madsen, Avisen.dk.
Østjyllands Politi leder efter den handlekraftige kvinde, der forsøgte at få gerningsmanden til at stoppe med at forulempe ung kvinde i bus.

Siden oktober sidste år har politiet i Østjylland efterforsket en sag om grov blufærdighedskrænkelse i bus nr. 200, der kører mellem Hinnerup og Skanderborg.

Offeret var en 23-årig kvinde, som blev forulempet af en midaldrende mand, der satte sig ved siden af hende og begyndte at gramse på hende.

- Han stikker blandt andet sin hånd ned i trusserne på kvinden«, fortæller politikommissær Thomas Hinge, Østjyllands Politi, til stiften.dk.

Er det dig?

Bag ved gerningsmanden sad en hvidhåret dame, som flere gange forsøgte at få manden til at stoppe og den krænkede kvinde til at flytte sig. Damen kom efterfølgende hen og talte med den 23-årige kvinde, som desværre hverken fik navn eller telefonnummer på den handlekraftige medpassager.

Nu vil politiet meget gerne i kontakt med damen. Hun beskrives i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi som høj og slank og med hvidt hår og briller. Hun talte såvel til gerningsmanden som til forurettede.

Bus nr. 200 kører mellem Grundfør via Hinnerup til Aarhus, Hørning og Skanderborg. Manden steg angiveligt på ved Rønbækskolen i Hinnerup og løb ud af bussen ved Viby torv.

Var det dig, der hjalp i bussen, eller du var vidne til overfaldet, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefon 114.