Formands- og chefredaktørskifte på Avisen.dk

Avisen.dk ApS skal have ny bestyrelsesformand og chefredaktør
Kapitalejerne bag selskabet Avisen.dk ApS har torsdag besluttet, at Michael Jacobsen, chef for LO’s formandssekretariat, indtræder som ny formand for bestyrelsen for Avisen.dk.
Kapitalejerne bag selskabet Avisen.dk ApS har torsdag besluttet, at Michael Jacobsen, chef for LO’s formandssekretariat, indtræder som ny formand for bestyrelsen for Avisen.dk. Foto: LO

Avisen.dk får ny bestyrelsesformand og skal have ny chefredaktør og direktør. 

Kapitalejerne bag selskabet Avisen.dk ApS har torsdag besluttet, at Michael Jacobsen, chef for LO’s formandssekretariat, indtræder som ny formand for bestyrelsen for Avisen.dk.

Den nu tidligere formand Arne Grevsen ønsker at træde tilbage og har meddelt, at begrundelsen er et behov for friske kræfter i forhold til håndteringen af de udfordringer, som Avisen.dk ApS står overfor.

Avisen.dk ejes af A-pressen og Freeway, og det er ejernes opfattelse, at der er akut behov for en ny kurs for Avisen.dk ApS, hvorfor der hurtigst muligt skal udarbejdes nyt forretningsgrundlag og strategi, som kan sikre, at Avisen.dk fortsat kan eksistere som et centrum-venstre baseret nyhedsmedie på et forsvarligt økonomisk grundlag.

Der er i forbindelse med formandsskiftet indgået aftale med chefredaktør Lise Bondesen om, at hun fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning. Ledende redaktionschef Søren Lauridsen konstitueres som direktør og chefredaktør. 

Avisen.dk skal fortsat være toneangivende og sætte dagsordenen inden for områderne arbejdsmarked, fagbevægelse, lønmodtagerinteresser og arbejdsliv, skriver LO, der ejer A-pressen, i en pressemeddelelse. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.