Er du den heldige vinder? 10,7 millioner kroner savner sin ejermand
I alt 12,7 millioner fra lørdag aftens trækning i Lotto har endnu ikke fundet deres ejermand.

10,7 millioner ligger og venter på, at der skal dukke en ejermand op. Det oplyser Danske Spil, som endnu ikke har hørt fra vinderen, der blev trukket lørdag i Lotto.

Danske Spil har en formodning om, at vinderen af de 10,7 millioner kroner bor i Jyllinge eller omegn. Vinderkuponen er nemlig købt i Jyllinge - nærmere bestemt i Kvickly i Jyllingecentret.

Gevinsten er på præcis 10.713.117 kroner, og den heldige spiller var ikke den eneste, der blev tilsmilet af lykkens gudinde lørdag aften.

To spillere blev nemlig udtrukket som vindere af Millionærgarantien, så både en spiller med en kupon købt i Dagli'brugsen Ågård i Egtved og en spiller med en kupon købt i SuperBrugsen Fensmark i Holmegård ved Næstved har vundet én million kroner hver.

Millionærgarantien gjaldt tidligere kun for kuponer med gevinst på, men fra 27. maj har Millionærgarantien nu omfattet alle spillede rækker, så derfor er der ekstra god grund til at tjekke sin kupon, hvis den er købt i Egtved eller Fensmark.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af vinderne. Vindertallene lørdag var 9, 19, 26, 29, 30, 32, 33, mens tillægstallet var 6.