Don Ø har solgt københavnsk lejlighed

Den nye ejer af Flemming Østergaards lejlighed kommer tæt på Københavns havnefront, Nyhavn og Amalienborg.
Flemming Østergaard har solgt sin lejlighed i Københavns centrum.
Flemming Østergaard har solgt sin lejlighed i Københavns centrum. Foto: Siesbye Kapsch og Thomas Lekfeldt/Scanpix

For bare et par år siden tilhørte det københavnske boligmarked køber. Nu er balancen tippet og markedet nyder tillægsordene "lynhurtigt, brandvarmt og boblende", skriver Boliga Kendte.

En af dem, der kan glæde sig over omsætningshastigheden og de stigende priser på lejligheder, er Flemming Østergaard, også kendt som Don Ø.

Han udbød i april sin lejlighed til salg for 6.500.000 kroner - noget mere end de 4.000.000 kroner, han selv gav i 2014 - og nu har mægleren, Siesbye Kapsch, sat et digitalt "solgt-skilt" på lejligheden.

Vis-a-vis Nyhavn

Om Don Ø har måttet give et afslag på lejligheden er endnu uvist, da handlen endnu ikke er tinglyst, men det er sikkert og vist, at beliggenheden nok kan få de fleste hovedstads-søgende folk til at spidse ører.

Med Toldbodgade som adresse ligger lejligheden i det inderste af storstaden - nær havnefront, Nyhavn og Amalienborg.

Tagterrasse og elevator

Selve boligen er på 95 kvadratmeter indendørs bolig, mens man - nok særligt i sommermånederne - kan tilføje lidt ekstra plads udendørs. Der hører nemlig en tagterrasse til.

Den nye køber behøver heller ikke frygte trætte ben på turen til femte sal - der er nemlig elevator i ejendommen, som vil føre en direkte til boligen med et stort hovedrum med køkken - og så er der tre værelser.

Flemming Østergaard var i mange år fodbold-kongen hos FC København. I foråret fik han i Østre Landsret en fængselsdom for kursmanipulation, som han siden forgæves forsøgte at anke til Højesteret.

Her kan du se alle billederne af Don Ø's lejlighed

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.