DF'er: De skal servere svinekød hele tiden på Lindholm
Erik Høgh-Sørensen er regionsrådsmedlem i Nordjylland og folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Foto: PR
Det er kun for sjov, når Erik Høgh-Sørensen mener, at de kommende beboere på Lindholm skal leve af svinekød.

Jo, det er ironi, når Erik Høgh-Sørensen i en debattråd på Altinget.dk skriver, at "På Lindholm bør gris være på menuen. Hver dag. Morgen, middag og aften. Og til natmad".

Det er partiets folk på Christiansborg overbeviste om, siger Dansk Folkepartis presseafdeling til Information.

Formand Kristian Thulesen Dahl og kompagni bakker således sit regionsrådsmedlem i Nordjylland Erik Høgh-Sørensen op, når han til Information siger, "at man i bund og grund skal læse min kommentar som et humoristisk indspark. Jeg synes selv, der er en vis grad af ironi i det".

Erik Høgh-Sørensens forslag om lutter svinekød på menuen på det kommende udrejsecenter på øen Lindholm i Stege Bugt, kommer som en kommentar til et indlæg den politiske kommentator Michael Kristiansen har skrevet på Altinget.dk.

Her revser Michael Kristiansen politikerne for ikke at føre en ordentlig tone i udlændingepolitikken.

Information spørger Erik Høgh-Sørensen, som også er folketingskandidat, om hans "ønske om at servere svinekød" har "noget at gøre med, at dele af øens beboere formentlig vil være muslimer?".

Til det svarer Erik Høgh-Sørensen, at "det er det egentligt ikke. Jeg holder bare selv rigtigt meget af at spise svin", og tilføjer, at han i øjeblikket stort set selv spiser svin til alle måltider fordi det er billigt, og at det derfor er en "glimrende ting at have på menuen", "hvis vi skal holde driftsudgifterne nede (på Lindholm, red.)".

På Christiansborg understreger partiet, at man ikke har planer om at blande sig i menuen på Lindholm, "blot den ikke er dyrere end allerhøjst nødvendigt", skriver Dansk Folkepartis presseafdeling til Information.

via Listen To News