Administration 

Tag med til Jule-Pule Party

I Sverige er prostitution ulovligt (Foto: Arkivfoto: Getty Images)

Hver måned mødes vidt forskellige mænd til fire timers gruppesex på et bordel i København. Her er pensionisten, forretningsmanden, nydanskeren og den pæne familiefar.

Mogens er liderlig, til at begynde med. Det skal der ikke herske nogen tvivl om.

Og det ligner da også et ægte juleeventyr, da to nøgne damer iført nissehue har indtaget den kingsize-seng, hvor han for længst har lagt sig til rette.

Rundt om ham står 14 mænd kun iført et hvidt håndklæde. De kigger alle på den spinkle pensionist, der ligger fladt på ryggen og blotter et gråhåret lem, der ikke vil rejse sig, hvor meget han end berører de to nissepiger på bryster og baller.

Hans hænder ryster.

Ja, det gør faktisk hele hans krop.

»Er der nogen, der har en krog, jeg kan hænge min hat på,« spørger den lyshårede af kvinderne.

Krudt i pistolen

Vi fniser. En tykvommet mand træder frem. Et kondom bliver rullet på plads. Den mørkhårede dame lægger an til den første tur i julekanen, mens en yngre, solariebrun fyr forsvinder mellem benene på den lyshårede. Han ved, at hvis man skal smage på varerne, skal man være først på pletten.

Startpistolen er skudt af. Alle indtager en plads, og dem der er til overs følger stille med, da en tredje nissepige inviterer selskabet ind i naboværelset, mens stereoanlægget ledsager dem med Private-hittet:

You’re undercover. My secret lover. You’re what I need. My bullets in the gun .

Ingen har endnu løsnet på mit lille håndklæde, men i den dunkle fyrfads-belysning kan jeg ane en beklemt udgave af mig selv i væg til væg-spejlet. Plus en andens mands behårede bagdel. Det er svært at finde et sted, hvor ens øjne trygt kan hvile.

Ved siden af mig af står en nøgen fyr med guldindfattede briller. Han ligner min bankrådgiver. Bortset fra at han saligt smiler, mens hans blottede libido stiger mod nye højder.

Det jul, det pul.

Alkoholfri skål

Der er udsolgt til dagens gangbang. I alt 15 mænd i alle aldre og skikkelser har fundet vejen ind bag de mørklagte vinduer her i 2. baghus, kun få skridt fra en af det eftertragtede Frederiksbergs mest kendte indfaldsveje.

Kald det bare et lysthus. På hjemmesiden reklamerer man med fire timers intenst Pussy Party i selskab med 3 flotte, frække og sexede piger .

Og ikke at forglemme: let frokost, dessert samt alkoholfrie drikkevarer.

Hovedretten består af Cirkeline (E-skål), Kaya (D-skål) og Malou (DD-skål). 1800 kroner koster det, hvis man har reserveret plads. 2000, hvis man bare møder op.

Jeg ankommer præcis klokken 11.00. I den græsk-inspirerede entré dufter der af Old Spice-aftershave. Der er kø til skranken, hvor man får udleveret en nummereret shoppingbag.

Vi smiler venligt til hinanden. Jeg bliver nummer 12.

»Vi glæder os til at se dig nøgen,« siger den tatoverede bordelmutter med et bredt smil.

I posen er der et håndklæde, som skal ombyttes med alt ens tøj.

»Er det første gang?,« spørger den solariebrune mand. Han er sælger, viser det sig. Rejser ofte i Holland, hvor han varmt kan anbefale de store bordeller. Der kan være op til 50 piger at vælge imellem, oplyser han.

Jeg tænker, at han ser godt ud, og sagtens kunne score gratis, men det er han ikke tændt på i dag.

»Husk at holde dig til, hvis du vil være med i starten. Ellers skal du nok komme til på et tidspunkt,« råder han venligt.

Fugt i indgangen

En arabisk mand lader sine underbukser dumpe ned i shoppingposen.

Han siger ikke noget, han er den også den eneste nydansker blandt os, kigger mest ned, men løfter dog et øjenbryn, da bordelmutter kalder os sammen for at give de sidste praktiske oplysninger inden afgang.

Kondomer skal ikke ligge og flyde, men efterlades i skraldespanden, og nej, man må ikke sprøjte sæd på pigerne, da det er genererende for de gæster, der skal til bagefter.

Vi venter pænt. Cirkeline, Kaya og Malou sminker sig. Døren til deres omklædningsrum står på klem, og jeg kan se, at den ene af kvinderne fugter sig med glidecreme, mens den anden retter på nissehuen.

De er klar. Vi er klar. Gamle Mogens har allerede sat sig på sengekanten.

Det er svært at forestille sig, at den solariebrune sælger og nydanskeren om en halv time skal tilføje en helt nye dimension til Danmarks integrationspolitik.

Pule-pli

Til bunkepul er pli, gensidig respekt og høflig distance blandt de vigtigste stikord. Man venter pænt til, det bliver ens tur. Blander sig ikke bare, men lægger sig eventuelt ved siden af og signalerer lyst. Og allervigtigst: man sørger for at ens krop ikke kommer i berøring med en anden mands.

Det sker af og til for pensionisten Mogens, fordi han ryster så meget, men ham bærer alle over med. For han er veteran. Nu går han ud i receptionen og beder om sit pilleglas.

»Det er altså ikke Viagra,« oplyser han.

Det er medicin, der holder kroppen i ro, for som han selv påpeger, så har han en lang dag foran sig. I aften skal han til julefrokost, men »det bliver ikke nær så vildt«.

En halv time er gået. I begge bollerum er der så meget tryk på, at der bliver råbt efter flere kondomer. Bordelmutter kaster dem ud over sengen, som konfetti til en nytårsfest. Stemningen er munter. En gråhåret herre signalerer til Malou, at han er færdig.

»Skal du have en halv time på øjet?,« spørger hun med og kilder ham i sidebenet.

Stereo en er stadig tunet ind på Radio 100FM. Maggie Reilly synger Everytime We Touch

A strange kind of magic. Running through my brain. Feel I m in heaven. Or going insane .

Med og uden forhud

Jeg henter forfriskninger i receptionen, hvor der er disket op med slik, soda og kaffe fra en termokande, der kan pumpe i takt med Cirkelines støn.

»Åh...åh...ih,« gjalder det ned gennem gangen. Cirkeline kan klare fire gæster på én gang.

»Skal du ikke snart prøve?,« spørger Mr. Solariebrun. Han har allerede været omkring alle de tre glædespiger.

Jeg nikker, men peger på min kaffekop.

Bordelmutter siger, at det er helt normalt, at man lige holder sig lidt tilbage første gang, man er til Pussy Party. Den solariebrune er blandt de faste gengangere , så han finder atter vej til Malou, som lige har røget sig en Prince Light i sin første smøgpause.

De kysser. Men ikke med tungen, for det er forbudt. Hun kærtegner også hans manddom.

Nydanskeren ligger sig ved siden af. Malou masserer dem begge på én gang. Både den med og den uden forhud.

Radioen spiller Band Aid-støttesangen Do They Know It’s Christmas .

And in our world of plenty
we can spread a smile of joy.
Throw your arms around the world
at Christmas-time

En halv time senere har nydanskeren været i bad, og er på vej ud af døren sammen med to andre, der også har gjort arbejdet færdigt før tid.

»Har I seddel med hjemmefra? Ellers må I altså ikke gå,« spøger bordelmutter.

De smiler.

Udenfor står en ny mand klar til at udfylde den ledige plads.

Jeg kender ham. Han er far i mine børns skole.

Ikke et ord om sex

Den pæne farmand ser mig ikke, da han går ind for at klæde om. Tror jeg. Vi er en hel flok, der står og holder hyggepause med et plastickrus Cola Light i receptionen.

»Nå, skal du snart ind på stadion?,« spørger en krølhåret mand. Det kalder de giga-sengen inde ved siden af.

»Du skal nok komme til. Over middag slapper folk lidt mere af. Så er der god plads,« siger han og klapper mig så hårdt på min nøgne skulder, at håndklædet glider ned.

Vi snakker om hverdagsting. Jul, skattetryk og parkeringsforhold. Stemningen er løssluppen - som i et omklædningsrum efter en vigtig kamp med fodboldholdet. Ikke lummer på dén måde. Men jovial. Det er som at få nye kammerater.

Jeg er den nye mand i flokken, debutanten, så de driller mig. Med at alt bliver optaget på bånd og sendt på Kanal København i aften.

»Lagde du ikke mærke til kameraerne? Ha, ha,« griner de. Jeg griner med.

»Nå, men hvor er Bent idag?,« spørger den krøllede.

»Han skulle vist til Jylland,« svarer bordelmutter, og sender en medarbejder ud efter frisksmurte sandwiches til hele bundtet.

Gamle Mogens går op og ned ad gangen, og taler med sig selv. Medicinen skal lige virke.

»Er du den nye?,« lyder det pludselig fra Cirkeline. Hun står ved siden af mig med et håndklæde sirligt foldet over bryst og baller. Herude i receptionen holder man på formerne.

»Kom med mig, så får du en solo-tur,« siger hun og trækker mig med ind i et rum.

Jeg kan ikke finde ud af at sige fra.

På alle fire

Vi står i et hjørne. Hun stryger mig over håret, nusser mig i nakken og hiver lidt i mine kønsdele. Hun er sød på sådan en psykolog-agtig måde. Lytter og giver gode råd, mens vi snakker sagen igennem.

»Bare læg dig ned og luk øjnene. Det er det, de andre gør, når de gerne vil glemme, at der er andre til stede.« siger hun og nusser mit hule bryst.

Mogens slentrer forbi i korridoren.

»Stå her,« siger Cirkeline til mig. Hun slipper håndklædet og lægger sig på alle fire foran mig. For første gang den dag får jeg lidt lyst til sex.

En stor mand med fuldskæg kommer ind og smider sig på sengen. Jeg går.

Ude i receptionen venter en sandwich med laks på mig. Laksen har lagt sig i folder på en måde, så den ligner en hævet vagina.

Jeg beder om pose nr. 12, så jeg kan få mit tøj på igen.

Bordelmutter giver mig et kærligt knus, og siger:

»Det er helt okay. Mange nybegyndere kan ikke gennemføre første gang, men de kommer som regel tilbage igen. Og så er de for alvor klar.«

Den nyankomne farmand henne fra skolen har en smuk kone og to søde børn, men han kan godt nå at gå lidt på opdagelse, inden han skal ud og købe julegaver.

Han vælger Cirkeline, for hun kan godt klare endnu et hankøn, lyder det som om.

Jeg er bange for, at han fik få øje på mig. At møde bekendte, man ikke ønsker at møde, kan være bagdelen ved sådan et Pussy Party .

Fordelen er, at man får nye venner at dele sine lyster med - på tværs af den hakkeorden, der gælder på den anden side af dørspionen.

Her kan man bare komme, som man er.

 

Gæsternes navne i artiklen er opdigtet, ligesom de medvirkendes fysiske kendetegn er ændrede, så ingen risikerer at blive genkendt.

Læs mere på www.pussygalores.dk

Må man godt gå på bordel?

Ja, det er ikke ulovligt at besøge et bordel eller på anden måde købe sig til sex.

Det er heller ikke ulovligt at lægge lokaler til prostitution, men det ertil gengæld ulovligt at tjene penge på andres prostitution, såkaldtrufferi.

Rufferi er, når nogen udnytter andres seksuelle ydelser. Hvis bordelmutter selv arbejder i forretningen til en fast hyre (en slags bestyrer-funktion ) er det altså ikke rufferi.Men hvis en udenforstående tredjemand direkte tjener penge på at udlejelokaler til prostitution eller får procenter af de prostitueredes indtjening, er det rufferi.

En prostitureret har pligt til at oplyse sin indkomst overfor Told & Skat.

I Sverige er prostitution nu ulovligt, I Norge debatterer man p.t. et lignende forbud.

EnVilstrup-undersøgelse fra 2006 viste at mere end hver femte danskerønsker et forbud mod prostitution. Det var da en fordobling på fire år.

Kilde: Politiinpektør Mogens Lauridsen, Station City i København.

politi ved bygning
Nyheder

Otte dræbt i masseskyderi

Jacob Bjerregaard i samtale med Frank Jensen
Krimi

Politi efterforsker borgmester

Screendump fra Zoom
Nyheder

Ups! Politiker splitternøgen på online-møde

Sport

Aftale på plads:

Genåbning bliver

større end ventet

Frank Erichsen i profil
Film og TV

Bonderøven skifter navn

Frederik og Margrethe vinker fra balkon
Kongelige

Dagens afstemning: Bør Margrethe overlade tronen til Frederik

Margrethe vinker fra dør på slot
Kongelige

Kongehuset hårdt ramt af corona

Lysende trekant på himlen
Helt vildt

Bekræfter UFO-video

ældre mennesker spadserer i park
Nyheder

Varm weekend i vente

mads mikkelsen står foran rød væg
Film og TV

Mads Mikkelsen scorer

rolle i Indiana Jones

skilt foran rådhus med teksten rådhus
Nyheder

Ulovlige kæmpe-sommerhuse

får lov til at blive stående

beholder med naturlægemidlet HUSK
Sundhed

Tre døde efter

at have spist

naturlægemiddel

tre grønne mundbind ligger på bord
Nyheder

Krav om mundbind

forlænges til 13. maj

billede af omfavnelse mellem to kvinder
Nyheder

Dansker vinder

kæmpepris

croissant ligger på tallerken
Helt vildt

Kaldt ud til mystisk dyr:

Viste sig at være

en croissant

magnus heunicke iført mundbind
Nyheder

Åben for at tilbyde

droppet vaccine 

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez smiler stort
Kendte

Stjernepar går 
fra hinanden

En barmfager Samatha Fox i rødt lingeri.
Nostalgi

Tillykke til Samantha Fox

55 år i dag

Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen står i militærtøj
Film og TV

Arvingerne-stjerner

skal opklare mord

i Hvide Sande 

morten messerschmidt taler
Nyheder

Messerschmidt:

Jeg har ikke begået

noget ulovligt

En bilrude med et skudhul
Krimi

Tilfældig kvindes bil

ramt af skud i Aarhus

Olie dryppes ud i hånd
Advertorial

Annonce

Argan olie har mange fantastiske egenskaber

En flod med hvidt vand
Helt vildt

Efter tankvognsuheld:

Mælk i stride strømme

Silas Holst og en rød murstensvilla
Kendte

Silas Holst jubler

Villaen solgt

En tjener serverer kaffe til to kvinder
Corona

Dagens afstemning:

Er det skørt med coronapas

ved udendørsservering

Kongefamilien med 7 oldebørn i en sofa
Kongelige

Rørende billede:

Oldebørnene samlet

En barfodet mand går på en træstamme
Sundhed

Usundt at gå med sko

En pige sidder og læser en bog på en terrasse i et sommerhus
Livsstil

Gode råd:

Sådan gør du terrassen klar

Fire smukke unge kvinder holder på deres gravide maver
Helt vildt

Fire søstre gravide

på næsten samme tid

En kæntret båd og en gummibåd på vej mod den
Krimi

Kæmpe skibsforlis:

1 død og 12 savnes

En tegnet ældre mand i en retssal
Krimi

Bombe fra overlæge:

Floyd døde af hjerteanfald

Mads Mikkelsen
Kendte

Mads Mikkelsen nomineret med John Dillermand 

afghanistan
Nyheder

Danske soldater hjem fra Afghanistan

Margrethe
Kongelige

Dronningen bliver radiostjerne

coriona
Nyheder

Faldt om:

Dramatisk pressemøde

Bodil Jørgensen
Film og TV

Dagens tilbud: Lav film med Bodil Jørgensen

Musiker
Nyheder

Kendt musiker: Forvaring for grov vold og vidnetrusler

Havørn
Dyreliv

Live: Se ørneungen blive klækket

anholdt
Krimi

13 anholdt i sag om narko og coronasvindel

Aftenshowet
Film og TV

Sjov video: Grineflip i Aftenshowet

En masse forskellige lotto-kuponer fra Danske Spil.
Helt vildt

Vandt 310 millioner – sagde

sit job op som det første

Søren Brostrøm
Nyheder

Slutdato for vaccine rykkes med tre uger

Modelbillede af vaccinen fra AstraZeneca.
Nyheder

Medier: AstraZeneca trækkes

ud af dansk vaccineprogram

Prins Christian iført skitøj. Billedet er et år gammelt.
Kongelige

Prins Christian

flytter hjemmefra

Ole Bredahl løfter Ulla Bjerre så hun ligger i hans arme. De er fotograferet på scenen i forbindelse med Melodi Grand Prix.
Kendte

Grand Prix-stjerne død

En palmestrand med grønt vand, liggestole, parasoller og masser af mennesker.
Rejser

Dagens afstemning:

Skal du ud at rejse til sommer?

Skibet "Ever Given" der kigger i et bassin ved Suezkanalen.
Nyheder

Kræver seks milliarder i

erstatning efter skibsblokade

Underholdning

X Factor-flirten lever:

Stadig sød musik

En stor flok glade mennesker til koncert i solskin.
Nyheder

10.000 deltagere

til sommerens

grønne koncerter

Et stort idyllisk hus med flagstang og sø i baghaven.
Nyheder

Øboer har de mest

rummelige boliger

Et fly er ved at lette i en lufthavn.
Nyheder

Her er planen: Sådan

genåbnes der for rejser

En lille rødgul killing får sutteflaske på skødet af en kvinde.
Dyreliv

Flere hundrede killinger

reddet af sutteflasker

billede af par som dyrker sex
Nyheder

Fjernede kondomet

under samleje

- dømt for voldtægt

et fly står på en landingsbane
Nyheder

Folketinget indgår aftale om lempede rejserestriktioner

kvinde med maske ser syg ud
Corona

Sogn på 405 personer

har vildt incidenstal

billede af politiets stopskilt
Krimi

13-årig kørte bilen

- mor og far

sad ved siden af

billede af Laura Drasbæk
Kendte

Laura Drasbæk: - Det har forstyrret mig hele mit liv

billede af den eftersøgte
Krimi

Tobias er væk

- tjek dit udhus

og din garage

simon spies kigger ind i kameraet og blinker
Kendte

Renoverer sauna-hytte: Her sad Spies i bar røv

billede af Anders Holch Povlsen
Nyheder

Milliardær om Nemlig.com-kritik:

- Trivsel og motivation helt afgørende

billede fra hospitalsstue
Corona

Laveste i 17 dage: Færre end 200 er nu indlagt med corona

fire glas med coronavaccine foran logoet fra Johnson & Johnsn
Nyheder

Sætter vaccine fra

Johnson & Johnson

på pause

person går med indsamlingsbøsse i hånden
Krimi

Falske indsamlere

stjal med arme og ben

skilt med påskriften "retten i aalborg" sidder på dør
Krimi

Fik to knivstik i ryggen:

- Hun var sur over jeg

kom for sent

mand på cykel kører forbi café
Sundhed

Tag cyklen og få en

bonus på 2000 kroner 

jeanette ottesen smiler
Kendte

Jeanette Ottesen:

Jeg græd hver dag

mand på cykel på brosten
Nyheder

Dagens afstemning:

Ville du cykle på job

for en bonus? 

brugte ting til salg på en hylde
Livsstil

Disse brugte ting

hitter mest 

fly i luften i solnedgang
Nyheder

Rejserestriktionerne

kan lempes 

jordbær i bakker
Mad og drikke

Så er de her:

Årets første jordbær

kvinde sidder med stor kanin i skødet
Helt vildt

Verdens største

kanin stjålet 

Jakob Ellemann-Jensen taler i folketingssalen
Nyheder

Venstre vil

lempe og åbne

politi til stede ved amerikansk skole
Krimi

Politi dræber

bevæbnet skoleelev 

patienter ligger i seng på hospital
Corona

Studie: Britisk variant

ikke så alvorlig

som frygtet

Mette Frederiksen taler med pressen
Nyheder

Nej til russisk vaccine 

Gadebillede fra Malta
Rejser

Bliv betalt for at tage på ferie

Magnus Heunicke til møde
Nyheder

Mere genåbning på vej?

Indkalder til forhandling

William og Kate
Kongelige

Prins Harry hylder sin farfar: Han var flabet til det sidste

kop med te, briller og lommetørklæder står på natbord
Corona

Forkølelse beskytter

mod corona

naser khader står i folketingssalen
Nyheder

Efter beskyldninger:

Naser Khader sygemeldt