Wozniacki og grand slam-finalister trækker sig i Dubai
Angelique Kerber (billedet) og Serena Williams har begge trukket sig fra næste uges Dubai Open. Foto: Jens Meyer/AP
Både Caroline Wozniacki, Angelique Kerber og Serena Williams har trukket sig fra Dubai Championships.

Arrangørerne af tennisturneringen Dubai Championships på kvindernes WTA Tour må undvære flere store navne.

Både Caroline Wozniacki og nummer et og to på verdensranglisten, Serena Williams og Angelique Kerber, har meldt afbud.

Caroline Wozniackis afbud skyldes ifølge TV2 Sport problemer med det venstre knæ, som også tidligere har voldt den danske tennisstjerne problemer.

Afbuddet kommer efter en periode med skuffende resultater. I Australian Open tabte Wozniacki i første runde, og senest tabte hun også sin første kamp i St. Petersborg.

Ved ikke at stille op i Dubai mister Caroline Wozniacki en del point til ranglisten, idet hun sidste år nåede semifinalen i den store WTA-turnering. Med et tab på 350 point vil Wozniacki ryge helt ud af top 20 på verdensranglisten, skriver TV2 Sport.

Lige nu er Wozniacki nummer 18 på WTA's verdensrangliste.

Også verdens i øjeblikket to bedste spillere har meldt afbud til Dubai.

- Vi er kede af at måtte meddele, at Serena Williams og Angelique Kerber har trukket sig på grund af sygdom og skade, fremgår det af turneringens twitterkonto lørdag.

34-årige Williams, der også meldte afbud til turneringen i 2013 og 2015, har angiveligt raget en influenza til sig, mens Kerber har pådraget sig en skade i højre lår.

Kerber slog i den nyligt overståede Australian Open netop Serena Williams i finalen og vandt sin førte grand slam-titel.

Den forsvarende mester, rumæneren Simona Halep, bliver i stedet topseedet i Dubai, og spanieren Garbiñe Muguruza bliver andenseedet i turneringen.

Også polakken Agnieszka Radwanska og franskmanden Alize Cornet har meldt afbud til årets Dubai Championships.

/ritzau/