Wozniacki møder Williams i Auckland-finale
I finalen i New Zealand står Caroline Wozniacki overfor sin gode venindes søster, nemlig Venus Williams. Foto: Mark Baker/AP
Venus Williams vandt klart over landsmanden Lauren Davis i semifinalen i Auckland.

Det bliver den amerikanske veteran Venus Williams, som bliver modstanderen for Caroline Wozniacki i finalen i WTA-turneringen i Auckland natten til lørdag dansk tid.

34-årige Williams havde fredag formiddag ingen problemer i semifinalen mod landsmanden Lauren Davis, som blev slået klart med 6-0, 6-3.

Kun da Davis brød Williams' serv i starten af andet sæt, var der optræk til en smule spænding, men hun kunne ikke holde fast.

Venus Williams er tidligere verdensetter, men har i flere år kæmpet med skader og sygdom. Hun er aktuelt nummer 19 på verdensranglisten.

Wozniacki har ikke de bedste erfaringer med amerikaneren, der har vundet samtlige fem hidtidige kampe.

De første fire blev dog spillet helt tilbage i 2007 og 2008. Seneste møde var i turneringen i Dubai sidste år, hvor Venus Williams vandt klart i to sæt.

- Hun er naturligvis en hård modstander. Det bliver ikke let, men jeg ser frem til kampen. Jeg er meget tilfreds med at være i min første finale i år, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet dpa.

/ritzau/