Wozniacki med vild bankkonto: Så rig er hun

Sponsorer har de seneste ti år postet over 400 millioner kroner i brandet og tennisdarlingen Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki er ved at forberede sig til årets første grand slam-turnering. Det er Australian Open i Melbourne, hvor hun under træningen fik viklet sit lange hår ind i ketcheren.
Caroline Wozniacki er ved at forberede sig til årets første grand slam-turnering. Det er Australian Open i Melbourne, hvor hun under træningen fik viklet sit lange hår ind i ketcheren. Foto: Vincent Thia/AP/Scanpix

Hvis du tror, at tennisdarlingen Caroline Wozniackis huseren i toppen verdensranglisten er det, der fylder mest på bankkontoen, så kan du godt tro om igen.

Ifølge BT har hendes første ti år som professionel indbragt hende over en halv milliard kroner, men det er sponsorerne, som har betalt langt den største del af indtægten.

Avisen skriver, at det danske tennis-es indtil videre har tjent intet mindre end 589 millioner kroner. Heraf er i omegnen af 168 millioner kroner præmiepenge - resten er sponsorindtægter.

Stærkt brand

27-årige Caroline Wozniacki har således forstået, at få det maksimale ud af sit brand som en af verdens største og mest eksponerede sportsstjerner.

Samtidig har firmaer som Rolex og Adidas det seneste års tid formentlig fået værdi for de mange penge, de har sendt efter Caroline Wozniacki.

Det bedste år

2017 var nemlig hendes hidtil bedste år på alverdens ikoniske tennisbaner. Hun var i otte finaler og vandt to - heraf sæsonfinalen i Singapore, hvor hun i finalen for første gang nogensinde slog rivalen og verdensstjernen Venus Williams.

Sejren var Caroline Wozniackis største i karrieren, og den betød, at hun sluttede året som nummer tre på verdensranglisten. En præstation, som giver forhåbninger om, at hun i 2018 kan vende tilbage som nummer et i verden.

Næste skridt i den retning bliver årets første grand slam-turnering, Australian Open i Melbourne, hvor det vurderes, at hun har gode vinderchancer. Her møder hun i første runde rumænske Mihaela Buzarnescu.

27-årige Caroline Wozniacki har sin forlovede David Lee, 34 år, med til Australien.
Foto: Edgar Su/Reuters/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.