Wow: Egon vinder 10.000 kr. i hver måned i 10 år
Egon (th.) med beviset på, at han de næste 10 år i hver måned vil få udbetalt 10.000 kroner. Foto: Danske Spil
Egon fra Grindsted har skrabet sig til en særlig gevinst på et skrabelod.

Den 54-årige Egon fra Grindsted jublede højlydt, da han i slutningen af februar skrabede sig til en ret usædvanlig gevinst på skrabeloddet Million Quick.

Gevinsten betyder, at han de næste 10 år i hver måned vil få udbetalt 10.000 kroner skattefrit. Og når de 10 år er gået, vil den 54-årige østjyde have fået udbetalt hele 1,2 millioner kroner.

Først regnede han ud til, at beløbet samlet set ville lyde på 120.000 kroner, men da konen regnede efter, kom hun frem til et noget større beløb.

- Ja, hun regnede jo hurtigt efter og kom frem til, at det jo er 1.2 millioner i alt. Det er jo som en drøm, der er gået i opfyldelse, siger den heldige spillefugl i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Egon skrabede loddet en fredag aften, og han måtte derfor vente til mandagen efter, før det kunne indleveres i banken.

- Det var altså noget nervepirrende, for hvor skal man lige gemme sådan et. Jeg kan sige så meget, at vi havde den med i tasken, som vi holdt godt fast på, uanset hvor vi gik. Man føler jo at alle kan se på en, at man går rundt med over en million på sig, siger han og fortsætter:

- Og den kom også med ind i soveværelset om natten. Det var ikke meget søvn, vi fik. Man ligger jo og tænker på alle de muligheder, man pludselig har. Det er jo nærmest en ekstra månedsløn.

Egon har tænkt sig at bruge pengene på en ny opvaskemaskine, nye gulvtæpper, en charterrejse og på datterens bryllup til maj.

Skrabeloddet er købt hos Bladcentralen på Birketorvet i Grindsted.