Vidne så prinsen rage på ung kvinde

Kongelige
Skandalen ser ikke ud til at kunne ties ihjel for 60-årige prins Andrew. (Foto: Scanpix)

Et nyt vidne så skandaleprinsen kysse og kæle med den dengang unge kvinde, der har hævdet, at hun blev tvunget til at have sex med prins Andrew

I efteråret stod en amerikansk kvinde ved navn Virginia Roberts frem med beskyldninger omkring den engelske prins Andrew, der sammen med hans venskab med den pædofilidømte millionær Jeffrey Epstein, kostede ham alle royale opgaver, og kørte ham lagt ud på et sidespor i det engelske kongehus.

Dengang sagde Andrew, at han ikke kan huske nogensinde at have mødt kvinde, som han også er blevet fotograferet med på et tidspunkt. Nu står en mand dog frem, der er stensikker på, at det var netop Virginia Roberts, han for flere år siden så sammen med Andrew på Epsteins private caribiske ø, Little St. James.

Klæbede til hende

I den engelske avis The Sun, som understreger, at de ikke har betalt for interviewet, forklarer det nye vidne, hvad han mener, han så i begyndelsen af det nye årtusinde på tropeøen mens han passede sit job som telefon- og internet ekspert på ejendommen.

– Han tog hende på røven og sådan nogle ting. De kyssede. Han klæbede sig til hende og ragede på hende, siger Steve Scully, der så episoden, der forgiv ved en pool, mens han var ved at ordne en udendørs telefon ved poolområdet.

Selvom det er mange år siden, er han overbevist om, at det var prins Andrew han så.

– Da jeg mødte ham, sagde jeg ”deres højhed”, og han sagde ”nej, det er Andrew”. Jeg sagde ”beklager, jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle tiltale dig”, husker vidnet i den engelske avis.

Billedet - som prinsen antyder kan være forfalsket - af Andrew og Virginia er taget i 2001. Scanpix

Han er også sikker på, at den unge bikiniklædte pige, der var sammen med prinsen, var Virginia Roberts, der tidligere har fortalt, at hun var tvunget til at medvirke i et såkaldt sex-orgie på netop Little St. James.

– Det slog mig, hvor ung hun var fordi hun stod bagved ham, som et barn ville stå bag en forælder. Jeg synes, hun så utrolig ung ud, og det gik mig på, jeg tænkte, at det ikke var passende, forklarer Steve Scully.

Han fortalte både sin kone og en ven om oplevelsen, og da han sidste år så billedet af prins Andrew og Virgina Roberts sammen, som kom frem i forbindelse med hendes beskyldninger mod prinsen om, at hun blev tvunget til at have sex med ham, da hun bare var 17 år, kunne det nye vidne kende hende.

­– Jeg tænkte; det er hende, der var sammen med prins Andrew, siger Steve til avisen.

Sår tvivl om alibi

Det nye vidne træder frem samtidig med, at en tidligere sikkerhedsvagt, der var ansat på slottet i samme periode, har været ude og så tvivl om prins Andrews alibi.

Andrew har forklaret, at han ikke kan have været på natklub den pågældende aften i marts 2001, hvor Virginia hævder at han gramsede på hende på dansegulvet hvorefter de senere havde sex, fordi han netop den aften var på pizzaria med sine døtre.

Sikkerhedsfolkene på slottet har tidligere nægte at udlevere prinsens kalender for den aften, fordi de mener, det vil være til fare for den national sikkerhed.