Ung kvinde på Facebook: Jeg blev overfaldet af hættemand
Ifølge den unge kvinde blev hun overfaldet af en ukendt hætteklædt mand. Facebook
Endnu en sag om vold mod en ung kvinde har ramt det sociale medie.

I går åndede københavnske Nanna Skovmand lettet op, fordi det nu sandsynligvis er lykkedes for politiet at finde frem til de voldsmænd, der slog hende og kæresten ned juleaften på Vesterbro i København. Sagen blev landskendt, da den 23-årige Nanna i en Facebook-update og med et chokerende foto beskrev overfaldet.

Nu har en ny ung kvinde på Facebook postet et foto af sit forslåede ansigt. Nemlig Helene-Maria Groot Jørgensen, 19 år, fra Store Merløse nær Holbæk i Nordvestsjælland.

Hun fortæller i updaten, at hun natten til torsdag blev overfaldet af en ukendt gerningsmand under en gåtur ved Store Merløse Skole omkring midnat. Han var iført sort jogginsæt og havde hætten trukket over hovedet, og han slog hende i jorden og slog hende derefter gentagne gange i ansigtet, skriver hun.

Truede med at slå ihjel

TV Øst har talt med den unge kvinde, som først anmeldte overfaldet timer efter, hun var kommet hjem til sine svigerforældre, hvor hun bor med sin kæreste. Hun forklarer, at hun var bange for at stå frem, da gerningsmanden truede med at slå hende ihjel under overfaldet.

Hun har været på hospitalet og få behandlet sine skader og har talt med Lokalpolitiet i Holbæk, der overfor TV Øst bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse og nu efterforsker sagen.

Helene-Maria Groot Jørgensen håber, at hun med sin Facebook-update kan komme det nærmere, hvem gerningsmanden var. Hun siger til tv-stationen, at hun ikke har noget udestående med nogen.

Gerningsmanden beskrives som cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning og omkring 30-40 år gammel. Han var lys i huden og talte dansk. Han var iført sort joggingtøj med hætte og sorte støvler.

Lokalpolitiet i Holbæk vil meget gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger i sagen. Ring på tlf. 114.

 

Den unge kvindes Facebook-update, som hun beder folk dele.

Uddrag af døgnrapporten

 

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport om sagen:

 

Vold – Store Merløse, Holbæk.


Kl. 0650 fik politiet anmeldelse om vold og trusler, der fandt sted mellem kl. 0010 og kl. 0030 på Holbækvej ved St. Merløse Skole. En 19-årig kvinde fra lokalområdet blev overfaldet med trusler, slag og spark af en gerningsmand, der beskrives som: Mand, 30-45 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, talte dansk. Iført sort joggingtøj med hætte og sorte støvler. Kvinden er efterfølgende behandlet på et sygehus, hvor hun stadig befinder sig.

 

Politiet har ikke nærmere om motiv eller andet om overfaldet, og vi har heller ikke i øjeblikket en forklaring på, hvorfor vi først får anmeldelsen flere timer efter overfaldet har fundet sted.


I øjeblikket kan vi ikke udtale os nærmere om sagen, der naturligvis efterforskes i øjeblikket.