Forældrenes frygt: Børnelokker på spil i Farum
Manden skal angiveligt have kontaktet fire børn. Scanpix - modelfoto
Flere børn er angiveligt blevet tilbudt slik af ubehagelig mand. Politiet bekræfter, at der har været en hændelse.

Forældrene i i Stavnsholtområdet i Farum er i oprør. Flere børn er angiveligt blevet lokket med slik af en formodet børnelokker. Det skriver Furesø Avis.

Nordsjællands Politi bekræfter episoden. Til Furesø Avis oplyser Henrik Suhr, pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, at der har været en episode ved Marie Kurses Skole mandag formiddag.

Mere vil han ikke sige af hensyn til den videre efterforskning. Men han understreger, at politiet gerne vil høre fra personer, der kan bidrage med flere oplysninger i sagen.

Det er angiveligt sket fire gange inden for kort tid, at den formodede børnelokker har henvendt sig til børn.

7. januar skulle en fremmed mand have passet en ni-årig pige passet op på en p-plads i Vejgårdspark og spurgte, om hun ville have et lift hjem. Hun sagde nej og skyndte sig væk. Pigen har beskrevet manden som sydlandsk af udseende.

15. januar ved 15-tiden kontaktede en mand angiveligt en 12-årig dreng ved Marie Kruses Skole på Stavnsholtvej. Manden spurgte, om han ville have noget slik. Drengen løb sin vej, og manden løb efter et kort stykke tid. Drengen har fortalt, at manden haltede på det ene ben.

Senere på dagen fulgte en eller flere personer i en hvid personbil efter en 12-årig pige på Syrenvænget. Bilen kørte lige ved siden af pigen i gå-tempo, har pigens far fortalt til Furesø Avis.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 49 27 14 48 eller 114, hvis du har oplysninger i sagen.