Tv-darlingen over dem alle: Sådan takkede Mikkel Beha for femte TV-Guld

Billed-Bladet uddeler fredag aften TV-Guld-priser til årets bedste værter og programmer på tv.
Prisen for årets mandlige underholdningsvært går til Mikkel Beha Erichsen, som er kendt fra Go'Morgen Danmark og fra programserien "Kurs mod fjerne kyster".
Prisen for årets mandlige underholdningsvært går til Mikkel Beha Erichsen, som er kendt fra Go'Morgen Danmark og fra programserien "Kurs mod fjerne kyster". Foto: Fotograf: Per Arnesen/tv 2 Presse/Free

TV2 løber traditionen tro med de fleste priser ved det årlige show, hvor den danske tv-branche bliver hyldet med Billed-Bladets TV-Guld-priser til Danmarks bedste tv-værter og tv-programmer.

Vært på TV2 og TV2 Fri Lene Beier modtager prisen for årets kvindelige underholdningsvært. Hun har været på det populære program "Landmand søger kærlighed".

Prisen for årets mandlige underholdningsvært går til Mikkel Beha Erichsen, som er kendt fra Go'Morgen Danmark og fra programmerne "Kurs mod fjerne kyster". Det er femte gang, at Mikkel Beha Erichsen vinder prisen for årets underholdningsvært.

Han er lige nu aktuel med tredje sæson af "Kurs mod fjerne kyster", hvor han sammen med sin kone Marian og deres tre sønner er på en tre år lang sørejse jorden rundt.

- Jeg vil takke Marian og drengene for at være med på at lave "Kurs mod fjerne kyster" og tak til de fantastiske folk, som tager med os, siger Mikkel Beha Erichsen.

Prisen for årets kvindelige og mandlige nyhedsvært går til værter på TV2 Nyhederne og DR's TV-Avisen.

For når tv-seerne skal have dagens nyheder om krigen i Syrien, den omstridte landbrugspakke eller præsidentvalget i USA, skal det helst være TV2's Divya Das eller DR's Kåre Quist, der leverer dem.

For Kåre Quist, som er vært på TV-Avisen, er det andet år i træk, at han må på scenen for at blive hyldet som årets bedste nyhedsvært.

- At jeg overhovedet er nomineret i den her kategori, er jeg pavestolt over, lyder det fra Kåre Quist.

Prisen for årets tv-program går til TV2's serie "Badehotellet".

Serien er TV2's største succes på fiktionsfronten siden "Strisser på Samsø" og har slået seerrekord.

Krimiserien "Norskov" vinder for årets nye tv-program, mens årets sportsværter er Morten Ankerdal og Heidi Frederikke Sigdal - begge fra TV2 Sporten.

Det er Billed-Bladets læsere, som afgør, hvem der skal modtage priserne, og uddelingen foregår på Hotel d'Angleterre i København.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.