Svømmestjerne gift: Ingen vidste det

Jeanette Ottesen og Marco Loughran holdt lørdag surprisebryllup og fejrede det med burger-middag.
Jeanette Ottesen og Marco Loughran fremskyndede brylluppet efter de fandt ud af, de skal være forældre.
Jeanette Ottesen og Marco Loughran fremskyndede brylluppet efter de fandt ud af, de skal være forældre. Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv

Kun de allernærmeste var med, da svømmestjernen Jeanette Ottesen og kæresten Marco Loughran lørdag fik papirer på hinanden. I al hemmelighed blev de kommende forældre gift i Amaliehaven i København.

Det fortæller en lykkelig Jeanette Ottesen på sin blog under overskriften "The boy is mine mine mine".

Her viser hun også billeder fra den store dag og afslører, at det var et surprisebryllup:

- Jeg havde den bedste og vildeste dag i går, og det var den bedste overraskelse jeg nogensinde har planlagt for min familie og venner (selvom der var mange af dem som allerede havde gættet, hvad det var der skulle ske).

At parret skulle forvandle december måneds forlovelse til et bryllup på så kort tid, var fordi Jeanette Ottesen for nylig kunne afsløre, at hun er gravid og dermed indstillede svømmekarrieren på ubestemt tid.

- Vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb …? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift i går, haha!, skriver Jeanette Ottesen på sin blog.

Parret havde ellers bebudet, at der skulle være bryllup til maj næste år, og at det skulle være i London, hvor Marco er opvokset.

Efter vielsen stod den på gåtur til Kongens Nytorv, hvor hele selskabet på 30 personer spiste frokost.

- Vi havde bestilt en helt normal traditionel bryllupsmiddag, bestående af cheeseburger med pomfritter, øl og vin til man ikke kunne mere. Totalt Marco-Jeanettemad! Vores gæster ELSKEDE DET, og Marco og jeg fik det præcis som vi havde ønsket os, fortæller en lykkelig Jeanette videre om den store dag.

Jeanette Ottesen har tidligere været gift med Bobby William Gray. Parret gik fra hinanden i oktober 2013.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.