Supermarked brød i brand: "Der er omfattende skader"
En brand i Dagli'Brugsen i Sengeløse er opstået to steder i bygningen. Brandteknikere undersøger nu, om den er påsat. Foto: Colourbox/arkiv/Free
Politiet fik søndag aften klokken 23.39 en melding om en brand i Dagli'Brugsen i Sengeløse.

En Dagli'Brugsen i Sengeløse brød sent søndag aften i brand, og beredskab arbejdede natten til mandag med at få kontrol over flammerne.

Brandfolk på stedet kunne konstatere, at ilden tilsyneladende er opstået to steder i bygningen. Brandtekniske undersøgelser på stedet skal nu fastslå, om branden kan være påsat.

- Ilden ser ud til at være opstået to steder i samme bygning. Det betyder ikke nødvendigvis, at branden er påsat, men det virker påfaldende, siger vagtchef Lars Guldborg, Københavns Vestegns Politi, søndag formiddag.

Politiet fik en melding om røg fra supermarkedet klokken 23.39. En times tid senere lød meldingerne fra brandstedet, at flammerne var krøbet op under taget.

Tidligt mandag morgen oplyste Københavns Vestegns Politi, at branden var slukket.

- Det ser ud til, at der er omfattende skader, sagde vagtchef Brian Holm mandag morgen.

Politiet ved mandag formiddag endnu ikke, hvordan branden opstod. Brandteknikere skal undersøge stedet, så politiet kan klarlægge årsagen, og det er også dem, der skal vurdere, om branden er påsat.

Der har ikke været nogen personer i fare ved branden.

/ritzau/