Skulle hente næsedråber: Kom hjem med Lotto-kupon til 4,5 millioner kroner
Lottogevinst skal blandt andet brúges på babyudstyr, en større lejlighed og rejser. Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil
Næsten 4,5 millioner kroner falder på et tørt sted hos familien, der snart får deres andet barn.

Da en mand vågnede søndag morgen med tømmermænd, kunne han gennem tågerne konstatere, at han på sin Lotto-app havde fået en besked om, at han havde vundet over 2.000 kroner.

- Jeg tænkte, det var da dejligt. 2.000 kroner kan man jo altid bruge, fortæller den anonyme vinder til Danske Spil.

Men ved et hurtigt tjek på app'en kunne han se, at han havde ramt de syv rigtige Joker-tal og dermed scoret intet mindre end 4.496.017 kroner.

- Det var jo helt vildt. Det var frygtelig mange tal, man skulle forholde sig til. Og jeg blev bare mere og mere rundtosset, siger manden, der er i 30'erne og fra Amager.

Manden kunne overbringe den gode nyhed til sin hustru, der kort efter kom hjem fra at have været ude at handle. Hun var overbevist om, at han lavede sjov med hende - og selv da hun loggede på og så, at det altså var rigtig nok, at der ville rulle over fire millioner ind på kontoen, så understreger vinderne, at det ikke helt er sunket ind endnu.

- Vi går og griner lidt og tænker, at det bare er en drøm. Jeg må også indrømme, at jeg sidder her på arbejdet og er ret ineffektiv i dag. Jeg lover at tage revanche i løbet af ugen, siger han med et grin.

Han fortæller desuden, at han kan takke sin kones næse for, at de har vundet Joker- gevinsten.

- Hun er blevet så forkølet, så hun sendte mig over i Bilka i Fields for at købe næsedråber. Det var virkelig ikke noget, jeg havde lyst til, da det jo var så sindsygt koldt. Så da jeg var derovre, tænkte jeg, at jeg lige måtte have en Lotto med som trøst.

Manden spiller ikke fast hver uge, men køber af og til en LynLotto-kupon. Han har aldrig før vundet noget.

Parret fejrede gevinsten med en flaske champagne, men da hustruen skal føde deres andet barn om kort tid, tager de tingene stille og roligt.

- Det er jo virkelig dejligt, at vi ikke skal tænke på, alt det der skal købes ind i forbindelse med, at vi skal have en baby lige om lidt. De penge kunne nok ikke have faldet på et bedre tidspunkt.

Udover babyudstyr vil parret bruge nogle af pengene på at betale gæld ud, og på et tidspunkt bliver de nok også nødt til at finde en større lejlighed efter familieudvidelsen.

Og så glæder de sig til at babyen bliver stor nok til, at de kan rejse.