Se landsholdets nye spillertrøje
Sådan ser den nye spillertrøje ud til det danske landshold. Her vist frem af Niki Zimling, Thomas Sørensen, Daniel Agger og Lasse Schøne. Foto: Fotograf: Ida Wang
DBU og adidas har i dag lanceret en ny landsholdstrøje, der bringer minder tilbage til europamesterskabet i 1992.

Det siges, at den gule førertrøje i Tour de France giver vinger og respekt, og vi kan da kun håbe på, det samme kommer til at gælde for det danske fodboldlandshold nye spillertrøje.

Ifølge producenten Adidas repræsenterer landsholdets nye trøje stærke miks af optimisme, ungdom, rutine og minderne om den hidtil største triumf - europamesterskabet i 1992.

"Vi er stolte over at sende DBU's A-landshold af sted til endnu en slutrunde iført en nydesignet spilledragt fra Adidas. Referencerne til EM-triumfen i Sverige for 20 år siden er oplagte og udtryk for den ære og respekt, som landsholdets resultater giver næring til. Fornyelserne, blandt andet i form af kompressionsteknologierne, skal bidrage til at gøre spillernes præstationer endnu bedre," fortæller Mikkel Christensen, Country Manager for Adidas Group Danmark i en pressemeddelelse.

Så når de danske spillere løber på banen i de kommende testkampe og under sommerens EM, er det blandt andet i en landsholdstrøje, der har en mere tæt pasform end de foregående.