Fodbold-boss: Skrid nu, Schmeichel

Kasper Schmeichel skal hurtigst muligt finde sig en ny klub, for han har ingen fremtid i Leeds, siger klubbens formand nu.
Kasper Schmeichel får ikke lov til at røre ved mange bolde, hvis ikke han forlader Leeds.
Kasper Schmeichel får ikke lov til at røre ved mange bolde, hvis ikke han forlader Leeds. Foto: Arkiv AP/Apichart Weerawong / POLFOTO

Der er ingen fremtid for Kasper Schmeichel i Leeds-målet. Nu sætter klubbens formand Ken Bates den danske keeper stolen for døren.

"Han har nu et valg. Enten accepterer han, at han vil være ude af rampelyset i et år, eller han skifter til Leicester eller en anden klub. Vi kigger andetsteds," siger Ken Bates til Yorkshire Evening Post.

Dermed er valget klart for den unge danske målmand, der efterhånden er kommet ind i landsholdsvarmen: Hvis du bliver, så ryger du op på tribunen.

Leeds, der spiller i den næstbedste række, The Championship, vil have nyt blod i målet. I sidste sæson lukkede holdet 80 mål ind, og det bøder Schmeichel junior nu for.

Leeds storskuffede i sæsonen, hvor holdet ikke formåede at spille sig ind kampen om en billet til Premier League.

Kasper Schmeichel har tidligere meldt ud, at han er overrasket over, at han skal sælges. I Leicester står Sven Göran Eriksson klar i kulissen med et tilbud - han var manden, som hentede Schmeichel til Notts County.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.