Fodboldfjolsets mor tog sit liv
Christian Poulsen havde netop hamret svenskernes Markus Rosenberg i maven og fået det røde kort præsenteret, da Ronni N. gik amok Foto: Scanpix, Liselotte Sabroe
Resultatet af en mega-brandert forfølger fortsat Ronni N. fire år efter hans ugerning.

Han smadrede Danmarks fodbolddrømme ved at hoppe ind på banen i Parken i 2007, da Sverige var på besøg i kvalifikationen til EM. Men han smadrede også sit liv.

Ronni N's mor til sit liv, og det føler han sig i den grad skyld i, fortæller han i et stort portræt i B.T.

"Der er ingen tvivl om, at sagen var medvirkende til hendes selvmord. At den hele tiden dukkede op igen og igen har været hårdt for mig, men det har taget ti gange så hårdt på hende," siger han til avisen.

Og nu bliver sagen endnu en gang bragt frem for manden, alle kalder fodboldtossen eller foldboldfjolset. Han skal i retten; sagsøgt af DBU. For en mindre formue.

"Jeg ved, at sagen aldrig vil forsvinde, men jeg er kommet mig over det. Nu er jeg snarere bange for erstatningssagen. Jeg har tre personer, min kæreste og to børn, for hvem dette også kommer til at gå ud over, så ja jeg er bange. DBU kræver over to millioner kr. i erstatning, og her fire år efter skal vi ribbe op i det hele igen med ankesagen om erstatningen. Hvis jeg taber, vil det rive fundamentet for min lille familie fra hinanden, vi skal flytte fra vores hus og erklære mig konkurs. Derfor er jeg bange," forklarer han.

Kilde: B.T.