Se billederne: Fræk, dansk model storhitter i USA
Danske Josphine Skriver er ved at skabe en flot karriere som model i udlandet - se de lækre billeder herunder.  Foto: Anthony Behar/Scanpix
Hun stormer frem som populær model, og har netop fået de eftertragtede Victoria's Secret Vinger. Men hun er ikke kun model, hun er også fortaler for homoseksuelles rettigheder, og hun ved, hvad hun taler om.

Så lækker ser hun ud. Danmarks for tiden mest populære model, og man forstår det jo godt, når man taget et kig på Joesphine Skrives billeder på Instagram:

(Artiklen fortsætter under fotos)

on set w/ @victoriassecret so much love for my badass ladies @daniellepriano & @cgonzalezbeauty for always making me feel 🔥🔥🔥

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den

Joesphine Skriver er 22 år, og er netop blevet en del af det den fornemme indergruppe af verdens bedste modeller, der kan kalde sig Victoria's Secret Angel.

Hun har siden 2013 været tilknyttet Victoria's Secret, men har altså netop fået sine vinger, og det er et fornem skridt op ad model-rangstigen.

Selv udtalte hun i den forbindelse:

- Det er sket. Jeg udlever min drøm lige nu, skriver hun på sin Instagram-profil:

(Artiklen forsætter under foto)

Josephine Skriver er opvokset i Hellerup og på Nørrebro, hun blev opdaget som 15-årige, og hun har gjort sig bemærket i USA både som model, men også som en model med en holdning.

Hun er nemlig datter af to homoseksuelle forældre, og modellen deltager aktivt i kampen for homoseksuelles rettigheder både herhjemme og i USA.

- Der har altid været en lille aktivist i mig. Jeg ville bevise, at vores familie var lige så rigtig som de andres. Jeg var rødstrømpe, jeg hev mine forældre med til Gay Pride, og som 16-årig rejste jeg til Oslo for at holde foredrag på en international skole for at sige, at ’hey, jeg er blevet et okay barn’. Det er faktisk også det, jeg bruger min stemme på som model. Jeg har ventet lidt på, at jeg var kendt nok, for når man står frem med et budskab, følger også et ansvar, og det føles rigtigt nu, har Josephine Skriver tidligere fortalt til elle.dk

Hun fortæller, at hun har haft en god opvækst. Været et ønskebarn af en mor og far, der har fordelt forældrerollerne, som det sker i mange skilsmissefamilier. Men de har altid været gode venner, haft andre partnere, og det har fungeret godt.

(Artiklen fortsætter under foto)

back to the island life w/ @victoriassecret 📸: @gregkadelstudios

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den

Den danske model bruger sin popularitet til at sætte fokus på et vigtigt emne. Men hun er ikke kun populær som model og forkæmper, hun har også succes på de sociale medier, og har omkring halvanden million følgere på Instagram.

Her ligger hun blandt andet smukke billeder op af sig selv - og vi har samlet et fin lille udpluk til jer:

it's cuddle weather in NYC today! ❄️☃❄️

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den


morning nyc ❤️ @dl1961denim #dltribe

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den


🌴☀️ St. Bart's by @davidbellemere #somethingbigiscoming16 #swimspecial #ownthebeach @victoriassecret

Et billede slået op af Josephine Skriver (@josephineskriver) den