Prinsens sex-offer: Hjælp mig
Det berømte billede af Virginia, som prinsen mener er forfalsket. (Foto: Scanpix)
I en udseendelse beder den nu 35-årige Virgina Giuffre direkte det engelske folk om ikke at se igennem fingre med beskyldningerne mod prins Andrew

Prins Andrews trængsler oven på sexskandalen, der i de seneste mange uger har trængt ham længere og længere op i en krog, er ikke forbi endnu.

I hvert fald ikke, hvis det står til den kvinde, der startede det hele med sin historie om, hvordan hun som 16-årig i 1999 første gang blev tvunget til at have sex med prinsen.

Klokken 22.00 står Virginia Giuffre frem og fortæller i en time i detaljer om de tre gange, hun angiveligt havde sex med prinsen mod sin vilje. Det sker i et program lavet af den engelske tv-kanal BBC.

Der er allerede sluppet en del ud fra interviewet. De engelske medier flyder med citater fra kvinden, der blandt andet henvender sig direkte til de britiske seere og beder om deres opbakning.

Hjælp mig

–  Jeg beder folk i hele United Kingdom om at bakke mig op, for at hjælpe mig med at kæmpe denne kamp og ikke at acceptere dette som værende OK, siger den nu 36-årige amerikaner.

– Dette er ikke en ubehagelig sexhistorie. Dette er en historie om at blive handlet, dette er en historie om misbrug, og dette er en historie om jeres kongefamilie, siger hun ifølge Mirror.

Hun er forfærdet over prins Andrews forklaringer og benægtelser omkring nogen sinde at have mødt hende, som kom frem da han gav det meget omtalte tv-interview. Det interview, der i stedet for at rede hans ansigt, kørte hans royale karriere helt ud på et sidespor.

- Der er folk, der bliver ved med at finde på latterlige undskyldninger, som at hans arm er forlænget, eller at billedet er redigeret. Det er noget vrøvl. Han ved, hvad der skete, og jeg ved, hvad der skete. Og kun én af os fortæller sandheden, siger hun til BBC.

via Listen To News