Populær tv-vært tager kampen op med Vild med dans
DR's Versus er for de unge og for mænd. Vild med dans med dans er for de gamle og for kvinder. Det mener Jacob Riising, der er vært på Versus.
På fredag får Jacob Riising og programmet "Versus" en alvorlig konkurrent, når "Vild med dans" åbner sæsonen i den bedste sendetid.
På fredag får Jacob Riising og programmet "Versus" en alvorlig konkurrent, når "Vild med dans" åbner sæsonen i den bedste sendetid.
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/arkiv

Det er nok en ulige kamp, når den populære tv-vært Jacob Riising skal duelere om familiens gunst i den bedste sendetid.

For selv om han er et par fredage foran, så bliver det ikke nemt, at rykke familien Danmark fra TV 2's absolutte flagskib, "Vild med dans", over på DR og "Versus" sådan en hyggelig fredag aften.

Men Jacob Riising mener der er gode muligheder.

- "Vild med dans’ er altid populært, men det er alle de gamle, der ser det. "Versus" henvender sig mere til børnefamilier og mandlige seere. Det er mit indtryk, at så går mor ind og ser "Vild med dans" på sin egen skærm, siger Jacob Riising til BT.

 
"Vild med dans"-holdet som på fredag vil give Jacob Riising og "Versus" kamp om seerne. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

En halv mod en hel million

Jacob Riising havde sæson-debut på "Versus" forrige fredag og her er der målt, at der sad 550.000 og så med. "Vild med dans" kan på en god fredag aften trække i omegnen af en million seere.

- Seertal kan man læse og tolke på mange forskellige måder, men så vidt jeg kan forstå, er der lige så mange yngre mennesker og op til 40-årige, der ser DR1 og TV2 fredag aften i bedste sendetid, og det er meget godt. Ellers havde vi ikke fået lov til at fortsætte. Så ville det jo være en tabt kamp på forhånd. "Versus" er noget, som hele familien kan være med til at gætte, siger Jacob Riising til avisen.

Det er anden sæson, at "Versus" kører i den bedste sendetid på DR, men Jacob Riising har ikke noget bud på, om programmet fortsætter efter denne sæson.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.