Populær revy hilser ny skuespiller velkommen
Holdet bag Cirkusrevyen 2016. FOTO: Scanpix
Cirkusrevyen var i weekenden samlet for at byde debutanten Lise Baastrup velkommen på holdet og fortæller om forberedelserne til denne sommers revy.

Der var en hel masse kendt ansigter og et helt nyt, da Cirkusrevyen 2016 i går, søndag, blev præsenteret for pressen i Dronningmøllen.

Med på holdet er gamle travere som Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og kapelmester James Price - dem kender vi, og forbinder med den populære revy.

Men ét nyt ansigt skal være med til at friske dette års revy op, og det er den storsmilende Lise Baastrup.

Hende kender du nok bedst fra rollen som Hjørdis i den populære serie "Rita" samt den efterfølgende udspringer af netop den serie, "Hjørdis".

Nu skal hun på scenen sammen med en hel flok erfarne revy-skuespillere, og det ser Lise Baastrup som en stor ære, fortalte hun i en pressemeddelelse sidste år, da det først kom frem, at hun skulle være med i revyen:

- Jeg måtte knibe mig i armen, da jeg fik jobbet tilbudt. Det er en kæmpe ære at få lov til at være med til at bidrage til, hvad jeg vil betegne som vaskeægte dansk kulturarv. At få lov til at stå på en traditionsrig scene sammen med fire så erfarne og dygtige skuespillere, som jeg har dyb respekt for - det er både enormt nervepirrende og fuldstændig fantastisk.

Glæder sig helt vildt

Lise Baastrup er uddannet fra Århus Teater i 2010 og er siden da blevet et kendt ansigt i Danmark. Hun har både spillet teater, lavet TV og skal nu også kastes ud i revy-genren. 

Der er omtrent fire måneder til dette års Cirkusrevy skal vises for første gang, og det er en spændt Lise Baastrup, som glæder sig til at stå på scenen:

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har både set revyen i TV og live, og det var jo Ditte Hansen, som pegede på mig, så det er jeg rigtig glad for, siger hun til Billed-Bladet.

Ditte Hansen har i mange år været en del af Cirkusrevyen, men holder en pause i år og har selv anbefalet den unge debutant. 

Lise Baastrup fjoller rundt med Ulf Pilgaard, FOTO: Scanpix