Politiet mistænker teenager for knivdrab: Kendte offeret

Mandag aften blev en 35-årig mand fundet stukket ihjel i sin lejlighed i Vanløse i København. Tirsdag aften er en 18-årig mand blevet varetægtsfængslet i foreløbig to uger for drabet.
Mandag aften blev en 35-årig mand fundet stukket ihjel i sin lejlighed i Vanløse i København. Tirsdag aften er en 18-årig mand blevet varetægtsfængslet i foreløbig to uger for drabet. Foto: Www.colourbox.com/arkiv/Free

Mandag aften blev en 35-årig mand dræbt af knivstik i sin lejlighed på Randbølvej i Vanløse.

Københavns Politi mistænker en 18-årig mand for drabet, og i et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg blev han tirsdag aften varetægtsfængslet i foreløbig to uger.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan han stiller sig til sigtelsen, eller om han kærede kendelsen om varetægtsfængsling til Østre Landsret.

Politiet blev sent mandag aften alarmeret om knivstikkeriet.

- Klokken 23.22 mandag aften får vi en anmeldelse, og vi tager ud i lejligheden, hvor vi finder en mand, der er blevet dræbt af knivstik, fortæller politikommissær Robert Jensen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Det var den 18-årige, der indirekte slog alarm til politiet.

- Han henvender sig til en tilfældig person på gaden nedenfor lejligheden og beder vedkommende ringe 112, siger politikommissæren.

Offeret er blevet ramt af mindst to knivstik i ryggen. Politiet kan tirsdag eftermiddag ikke sige noget om motivet til drabet.

De to mænd er bekendte, og Robert Jensen fortalte tidligere tirsdag, at den anholdte jævnligt kom på besøg i offerets lejlighed.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.