Politiet er igen på jagt i rockermiljøet
Tirsdag blev fire rockerrelaterede mænd fængslet, og nu har politiet foretaget flere anholdelser i sagen.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu anholdt syv personer med tilknytning til rockermiljøet siden tirsdags.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu anholdt syv personer med tilknytning til rockermiljøet siden tirsdags. Foto: Colourbox/free

Tre personer med perifer tilknytning til rockermiljøet er blevet anholdt, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Anholdelserne kommer i forlængelse af en række anholdelser i rockermiljøet tirsdag, hvor fire personer endte med at blive varetægtsfængslet.

Hvad anholdelserne nærmere drejer sig om, er indtil videre uvist, da politiet af hensyn til efterforskningen af sagen ikke vil ud med nærmere detaljer.

I forbindelse med retsmødet tirsdag, hvor fire personer blev varetægtsfængslet, valgte retten at følge anklagemyndighedens begæring om såkaldt dobbeltlukkede døre.

I modsætning til almindelig dørlukning, så betyder dobbelt dørlukning, at ikke en gang indholdet af sigtelsen bliver fremlagt i den åbne del af retsmødet.

Politiinspektør Kim Kliver oplyser i forbindelse med de seneste anholdelser i sagen, at man også vil bede retten om at varetægtsfængsle de tre mænd, og at man også i denne omgang vil anmode retten om et dobbeltlukket retsmøde.

- Vi vil benytte den kommende tid til at få bearbejdet det omfattende materiale, der nu indgår i sagskomplekset, og vi kan ikke udelukke flere anholdelser, siger Kim Kliver i en pressemeddelelse.

De første anholdelser i sagen skete, da politiet slog til tidligt tirsdag morgen på 11 adresser i en koordineret rockerindsats.

10 personer, der blandt andet er sigtet for grov narkokriminalitet, blev i den forbindelse anholdt, og fire blev efterfølgende varetægtsfængslet.

Aktionen fandt primært sted på Lolland og Falster i en koordineret rockerindsats, hvor politikredsen har fået bistand af politiets særlige bandeenhed, Task Force Øst, TFØ, samt de øvrige sjællandske politikredse.

Blandt de fængslede er ifølge politiet to personer med ledende roller i rockermiljøet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.