Politiet efter telefonstorm: "Det er spild af ressourcer"

Hold ind til siden og koordinér, opfordrer Syd- og Sønderjyllands Politi efter der blev rykket ud flere gange til det samme uheld.
Foto: Politiet

Vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, kommer mandag morgen med en opfordring til bilister om ikke bare at ringe til alarmcentralen.

Det kan skabe mere forvirring end være til hjælp, siger Ole Aamann til blandt andre BT:

- Hvis man kører forbi et uheld, så er det en god idé at holde ind til siden og se, om der er noget, man kan hjælpe med. Så skal man koordinere, hvem der ringer til alarmcentralen, så der ikke er for mange, der ringer ind med forskellige meldinger.

Opfordringen kommer efter mange bilister ringede om det samme uheld.

- Vi har fået meldinger om flere uheld på Esbjergmotorvejen. Men vi har fundet frem til, at der var tale om et enkelt. Vi havde bare fået flere forskellige meldinger fra folk, der ringede ind, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann til avisen, og fortæller, at man rykkede ud til flere steder, før det stod klart, at der var tale om det samme uheld, og det er spild af ressourcer.


Væltet om på siden

Det uheld, som mange ringede til alarmcentralen om, drejede sig om en bilist der var kørt af vejbanen på motorvej E20 Esbjergmotorvejen mellem afkørsel 72 Bramming og afkørsel 71 Gørding.

Bilen endte på en mark og væltede om på siden. Føreren blev kørt til observation på hospitalet, men er umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.