Pittsburgh udligner i NHL-semifinale efter snæver sejr
Pittsburgh Penguins er forsvarende mestre og lever stadig i finaleserien mod Ottawa efter nattens sejr. Foto: Bruce Bennett/AFP
De forsvarende mestre fik udlignet til 1-1 i finalen i Eastern Conference i NHL.

Pittsburgh Penguins fik spillet sig ind i finalen i Eastern Conference i NHL, da holdet mandag aften amerikansk tid slog Ottawa Senators med 1-0 hjemme i Pittsburgh.

Pittsburgh, der i semifinalen gjorde det af med Lars Eller og Washington Capitals, havde ellers lagt pres på sig selv efter at have tabt den første kamp i serien til Ottawa.

Men efter 53 minuttes spil af aftenens kamp kom den forløsende scoring, da Phil Kessel lavede opgørets eneste scoring. Det var hans første point i fire kampe.

Pittsburgh Penguins måtte endnu engang prise sig lykkelig for holdets sprællemand i målet. Marc-Andre Fleury leverede 23 redninger i opgøret og har de seneste tre opgør kun lukket to mål ind.

Det tredje finaleopgør spilles natten mellem onsdag og torsdag. Her er det Ottawa, der har hjemmebanefordelen.

Finaleserien spilles som sædvanligt bedst af syv. Det hold, der først har opnået fire sejre, er klar til finalen, hvor Eastern Conference og West Conference spiller om Stanley Cup-trofæet.

I det andet finaleopgør, der bliver spillet i Western Conference, mellem Anaheim Ducks og Nashville Predators, er stillingen også 1-1 efter de to første opgør.

/ritzau/