Officielt: Mary og Frederik skal hylde Wozniacki
På billedet til venstre ses kronprins Frederik og Caroline Wozniacki ved et pressemøde i februar 2016 på Københavns Rådhus. Her blev Caroline Wozniacki blev præsenteret som OL-fanebærer. Til højre er det skuespilleren Mads Mikkelsen. Han skal spille mod Caroline Wozniacki. Foto: Liselotte Sabroe og Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Der bliver droppet navne i massevis i forbindelse med tennis-begivenhed i København: Caroline Wozniacki, Venus Williams, Mads Mikkelsen, Peter Schmeichel, Brian Laudrup, Michael Laudrup, Nicklas Bendtner, Jakob Fuglsang, Clara Tauson, Hannah Viller Møller, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary nævnes.

Når den danske tennis-babe Caroline Wozniacki i en opvisningskamp til april møder Venus Williams, vil hun blive hyldet af kronprinsparret.

Det skriver blandt andre BT.

Kronprinsparret vil ved et lukket arrangement forud for opvisningskampen hylde den danske tennis-stjerne.

Ifølge BT skal Caroline Wozniacki og Venus Williams desuden spille double med en række kendisser fra det danske erhvervsliv samt blandt andre skuespilleren Mads Mikkelsen.

- Der er to måneder til kampstart. Derfor er det endnu for tidligt at oplyse præcist, hvem der dukker op. Men tidligere sportsstjerner som Peter Schmeichel, Brian og Michael Laudrup, fodboldspilleren Nicklas Bendtner og cykelrytteren Jakob Fuglsang er blandt de inviterede, siger Mads H. Frederiksen, som er direktør i sports management-virksomheden f-reklame, som står for begivenheden.

Ifølge Mads H. Frederiksen er der stor interesse for arrangementet, som vil foregå i Parken 30. april. Indtil videre har f-reklame sikret plads til 15.000 gæster.

Han fortæller også til BT, at Caroline Wozniacki og Venus Williams vil være i København et par dage op til og et par efter arrangementet.

Optakten til venskabskampen mellem de to verdensstjerner bliver en duel mellem de to danske stortalenter Clara Tauson og Hannah Viller Møller.

Sidst Caroline Wozniacki mødte kronprinsparret var ifølge Se og Hør 30. november, hvor hun i samarbejde med e-Boks og Børnehjælpsdagen spillede tennis på KB's baner. Her havde hun sin forlovede David Lee med.

via Listen To News