Mascha Vang tjener styrtende: Kæmpe stigning i overskuddet
Mascha Vang- Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix
Mascha Vang og kæresten Rasmus Jarlov hygger sig på Bornholm.

Der er ikke mange bloggere i Danmark, som kan tjene penge som superbloggeren Mascha Vang.

Se og Hør har dykket ned i hendes seneste regnskab for Mascha Vang Holding ApS, og kan konstatere, at Mascha Vang fra 2015 til 2016 fik sit overskud til at vokse med knap 160 procent fra 835.140 kroner til 2.163.320 kroner.

Mascha Vang, som lyder det fulde navn Mascha Marianne Vang Christensen, har i holdingselskabet placeret selskaberne Lovamedia ApS og Mascha Vang ApS.

I Lovamedia ApS er Pernille Caroline Lotus Nørklit, som også er blogger og wellness-ekspert, ansat i direktionen, mens Mascha Vang sidder alene i direktionen i Mascha Vang ApS. Mascha Vang ApS har to til fire ansatte, viser virksomhedsregistret Proff.dk.

Ifølge Se og Hør hævede Mascha Vang i 2016 en månedsløn på godt 60.000 kroner, mens holdingselskabets egenkapital har passeret tre millioner kroner.

Mascha og Rasmus nyder Bornholm

Mascha Vang har datteren Hollie Nolia på fire år med Nicolas Kiesa, som er tidligere racerkører og nuværende tv-ekspert ved Viasats Formel 1-udsendelser.

Hun har i snart halvandet år været kæreste med den konservative politiker Rasmus Jarlov. I december sidste år fortalte parret, at de flytter sammen, men det er endnu ikke sket, kunne Mascha Vang fortælle i april.

- Rasmus og jeg er ikke flyttet sammen, fordi vi på ingen måder har haft tid, sagde hun og ønskede ikke at uddybe nærmere.

Men i weekenden kunne Rasmus Jarlov på Instagram skrive "Vi hygger på Bornholm" ved at billede af et storsmilende par.