Lotto-vinder: Vi var bange for at blive overfaldet
Pensioneret ægtepar fra Faaborg-Midtfyn blev Lotto-millionær nummer 3.522. (Foto: Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)
Lotto-vindere gemte kuponen under tøjet - de var bange for at huset skulle brænde.

Et pensioneret ægtepar fra Faaborg-Midtfyn Kommune fik deres livs overraskelse, da de som vanligt brugte noget af søndag formiddag til at tjekke Lotto-tallene.

Parret scorede nemlig den helt store gevinst på tre millioner kroner.

- Vi har spillet med i virkelig mange år. Vi køber altid en kupon hver, og engang imellem køber vi også en til deling. Det er er blevet en hyggelig tradition, at vi sidder der om søndagen og tjekker vores kuponer. Inden da får vi en lille snak om, hvad vi hver især ville gøre med pengene.

- Altså, det er jo lidt fjollet, for de ender jo i den fælles kasse. Men vi ser det lidt ligesom et spil. Det er bare aldrig sket før, at der har været en vinder, fortæller den nyslåede millionær med et stort grin. Hun er i tresserne og vil gerne være anonym.

I den pågældende uge havde parret købt en fælles kupon, og det var den, de vandt på.

- Vi aftalte, at jeg havde de fem første rækker, og han havde de fem sidste. Men da jeg så gik igennem mine rækker, så kom jeg da lige til at kigge på sjette række, som jo egentlig var min mands. Jaja. Jeg snød lidt. Men han tilgav mig, da jeg sagde, at det så virkelig godt ud. Som i virkelig godt! Han troede dog ikke på mig. Det gjorde jeg egentlig heller ikke selv, da det kom til stykket, lyder det.

Parret tjekkede sammen tallene igen og igen. Den var god nok. Efter flere år med sygdom og økonomiske nedture, kunne parret se en helt ny tilværelse og fremtid i øjnene med 3.000.000 på kontoen.

- Det betyder simpelthen så meget for os. Vi går stadig rundt og er helt paf. Det er meget overvældende, lyder det fra den heldige vinder, som er Lotto millionær nummer 3.522.

Dog skulle parret vente til næste dag, før de kunne få kuponen i sikkerhed i banken.

- Det var faktisk helt stressende. Vi turde jo ikke lade kuponen være alene hjemme, for tænk hvis huset nu pludselig brændte. Omvendt turde vi heller ikke tage den med os i tasken, hvis nu vi skulle blive overfaldet. Vi endte med at finde sådan en gammel pengekat, man kan gemme inden under tøjet. Der puttede vi den i, så vi kunne komme ud at gå en tur. Man tænker jo de skøreste tanker, for selvfølgelig begynder ens hus ikke at brænde.

Parret har længe ønsket at flytte til noget mindre og nyere byggeri.

- Vi overvejer også, om vi skal skifte bilen ud. Men altså, vi har så mange muligheder nu og behøver ikke længere tænker over, hvordan vores økonomi ser ud i fremtiden.

via Listen To News