Politi rykker massivt ud til problemfyldt boligområde: Syv anholdt
Politiet opfordrer folk i området til at følge politiets anvisninger og respektere afspærringer. (Foto: Foto: Rigspolitiet)
Fyns Politi har anholdt syv personer i og omkring Vollsmose i Odense i forbindelse med en formodet skudepisode. Der er ingen meldinger om sårede.

Artiklen er opdateret efter Fyns Politi har udsendt en pressemeddelelse.

Fyns Politi har tirsdag aften anholdt syv personer i og omkring Vollsmose i forbindelse med en formodet skudepisode. Der er ingen meldinger om sårede.

Politiet fik en anmeldelse om skud klokken 18.10 i krydset Vollsmose Allé/Åsumvej i Odense.

Her blev to biler umiddelbart efter set køre i høj fart fra stedet i hver sin retning. Ifølge et vidne blev der skudt fra bagsædet af en sort, mindre bil.

Kort efter blev den sorte mindre bil samt en anden mørk sort bil set køre fra krydset i høj fart i hver sin retning. Krydset er afspærret for trafik, fordi politiet er i gang med tekniske undersøgelser, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

På billeder fra stedet kan man se, at politiet både benytter sig af droner og hunde i forbindelse med aktionen.

I forbindelse med skudepisoden er politiet til stede både i Vollsmose og i området omkring Korsløkkeparken samt i krydset Nyborgvej/Ørbækvej/Ejbygade, hvor der er foretaget undersøgelser i tilknytning med den formodede skudepisode.

Politiet opfordrer folk i området til at følge politiets anvisninger og respektere afspærringer. Det er vigtigt for politiet at kunne arbejde hurtigt og effektivt med efterforskningen af hensyn til borgernes tryghed og sikkerhed.

Der er ingen oplysninger om, hvem de syv er, eller hvilken rolle politiet mener, de har spillet i det formodede skyderi.

via Listen To News