Vild villa til salg for 58 millioner kroner: Tennisbane og pool
Fra opholdsstuen er der udsigt til tennisbanen. (Foto: Foto: Lützau)
Forretningsmanden og shippingiværksætteren Christian Levin har sat sin palævilla til salg. Pris: 140.000 kroner pr. m2.

Der bliver rykket lidt i toppen af det danske boligmarked, hvor højdespringerne i landets absolutte pristop netop har fået selskab af en 412 kvadratmeter stor villa med egen tennisbane og pool.

Grunden er den største, der p.t. er udbudt til salg i den mondæne København-forstad Charlottenlund - og med en størrelse på 3.654 kvadratmeter er dette sandsynligvis en af årsagerne til, at prisen er røget op på 58 millioner kroner.

Til den pris er villaen den tredje dyreste, der i øjeblikket  er til salg i landet, oplyser boligsitet Boliga.dk.

"Exceptionel palævilla"

Det er liebhavermægleren Lützau, der står for salget, og i salgsannoncen beskrives ejendommen som en “helt exceptionel palævilla, diskret og fuldstændig ugeneret beliggende”.

Huset byder på hall med pejs, herreværelse, opholdsstue med udsigt til tennisbanen, børneværelser og børnebadeværelser - en forældreafdeling med badeværelse en suite - og også et poolhus med sauna.

Ifølge Boliga.dks oplysninger er det forretningsmanden og shippingiværksætteren Christian Levin, som har sat villaen til salg. Han købte den i 2010 for godt 30 millioner kroner - og så var det vel at mærke uden det store grundareal.

Med 58 millioner kroner stående på salgsopstillingen løber kvadratmeterprisen op på godt 140.000 kroner. Til sammenligning lyder den gennemsnitlige kvadratmeterpris på samme boligtype i området på lige knap 66.000 kroner.

Se palævillaen her

via Listen To News