Lampedirektør går personlig konkurs: Tvinges til at sælges luksusejendomme på Mallorca
Lars Nørholts luksusejendomme på Mallorca kan nu blive solgt, efter han er gået personligt konkurs. Foto: Joerg Koch/Scanpix
Landsretten har stadfæstet personlig konkurs, og nu skal Lars Nørholts luksusejendomme sælges.

Den spanske idyl på Mallorca er forbi for tidligere direktør i Hesalight, Lars Nørholt.

Han havde fundet sig så godt til rette med to luksusboliger på Mallorca til en værdi af 19,6 millioner kroner. Det lyder umiddelbart ikke til at være et problem, hvis de altså finansieres for egen regning. 

Men Lars Nørholt havde trukket de 19,6 millioner kroner til luksuslivet på den spanske ferieø ud af lampefirmaet Hesalight, som han var direktør for.  

Det skriver Berlingske.

Nu er der en gang for alle blevet slukket for musikken på Mallorca.

Landsretten har nemlig valgt at stadfæste Lars Nørholts personlige konkurs fra skifterettens beslutning i februar.

Lars Nørholt havde ellers håbet, at Landsretten ville omstøde beslutningen. Han mente selv, at han havde ret til de 19,6 millioner kroner via en bonusordning i sin kontrakt. 

Det blev der dog ikke lagt særligt vægt på i Landsretten.

Kurator i konkursboet Henrik Selchau Poulsen kan derfor nu gå i gang med at sælge ud af det spanske paradis. 

Lars Nørholt og konen ejer en stor villa ned til Roskilde Fjord, to luksusejendomme på Mallorca og to andre ejendomme på Mallorca gennem et selskab.

Lars Nørholt leder nu efter en rådgiver til at kunne skaffe de 18 millioner kroner, han skal betale for at blive solvent. Dertil har han startet et nyt projekt 'Hesalight002', som skal hjælpe ham med at skrabe pengene sammen.