Kristne opsøger patienter på sygehus: "Går efter de svageste"
Det er på udendørsarealerne på Aalborg Universitetshospital Syd, at patienterne er blevet opsøgt af unge kristne. (Foto: Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Flere patienter er blevet opsøgt af en flok kristne mennesker under indlæggelse på Aalborg Universitetshospital. De kristne grupperinger forsøger at overbevise patienterne om, at de kan blive helbredt af Gud.

Maiken Iversen er blevet forsøgt hvervet til en kristen menighed under sin indlæggelse på Aalborg Universitetshospital. De kristne missionærer prøvede at overbevise hende om, at hun kunne blive rask med hjælp fra Gud.

Det skriver TV2 Nord.

- Der kom fem-seks unge mennesker, der gerne ville hverve os til deres organisation. Det var meget grænseoverskridende og ikke særlig rart. De sagde, at hvis vi fulgte dem, kunne blive helbredt og blive raske, siger Maiken Iversen til TV2 Nord.

Flere patienter har bekræftet over for TV2 Nord at have haft besøg af kristne grupperinger.

Kristne protesterer mod metode

Det er dog ikke alle kristne, der vil tilkende sig den metode for at få flere med i menigheden. Sognepræst og kirkedebattør Christian Roar Petersen fra Hals er vred over, at disse kristne grupperinger misbruger Guds navn og kalder det ”religiøst pjat”.

- Det er modbydeligt at sige, men de er på udkig efter dem, der er svage. Man kan sammenligne dem lidt med rovdyr, der går efter de svageste i flokken, siger Christian Roar Petersen til TV2 Nord.

I 2016 skrev prædikant Torben Søndergaard, at nogle elever fra hans menighed var inde på hospitalet for at bede for de syge, men han afviser, at det er hans elever, der står bag i denne sag.

via Listen To News