Kendt stutteri går konkurs
Blandt andre OL-rytteren Anne van Olst har reddet på en af Jens Kvists heste. Her ses hun under OL i 2008 i Beijing på hesten "Clearwater". (Foto: Foto: Susan Walsh/AP/Ritzau Scanpix (arkiv))
Konkursramte Stutteri Jens Kvist har gennem årene leveret heste på internationalt niveau, men nu er det slut.

Inden længe vil man kunne se nøjere på 48 heste fra det anerkendte Stutteri Jens Kvist i Gram.

Hestene er nemlig kommet under auktions-hammeren efter stutteriet på Gammel Skjoldagervej er gået konkurs, skriver JydskeVestkysten.

Stutteri Jens Kvist har gennem årene leveret heste til OL og store internationale stævner, men nu får hestene deres foreløbig sidste adresse hos Campen Auktioner, som skal sælge hestene.

Jens Kvist ønsker ikke at kommentere situationen, men siger til avisen, at han håber auktionen resulterer i gode priser.

I en pressemeddelelse fortæller indehaver af Campen Auktioner, Finn Campen, at han forventer, at auktionen trækker købere til fra både ind- og udland:

"Det er en enestående kollektion af sportsheste, opdrættet i rolige og landlige omgivelser, hvor lys, luft, korrekt fodring og håndtering er blevet prioriteret højt. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en rigtig god investering", skriver Finn Campen og tilføjer:

"At få sådan en kollektion på netauktion til absolut bortsalg er helt fantastisk og sjældent".

Campen Auktioner, der nærmest er nabo til det konkursramte stutteri, meddeler på sin hjemmeside, at online-auktionen slutter søndag den 24. marts, og at der er eftersyn dagen før.

Der bydes allerede nu lystigt på hestene. Blandt andre er vallakken "For Life" i skrivende stund budt op på 42.000 kroner, mens hoppen "High Energy" har nået et foreløbig bud på 36.500 kroner.

via Listen To News